реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Росія хоче ВСЕ

Весело спостерігати, як Президент Янукович починає освоювати антиросійську риторику.
Як спікери Партії Регіонів з нерозумінням і обуренням оцінюють позицію російської сторони і по переговорах по газу, і щодо митного союзу, і щодо введення мита на українські товари. Але найбільш кумедно виглядає прем'єр Азаров, коли огризається Путіну на переговорах про ціну на газ. Розгублений і обурений хамством російського прем'єра він, напевно, пережив непрості хвилини у своєму житті. Треба відчути, які внутрішні конфлікти відбувались в голові цього радянського чоловіка...
Це ж він разом з Януковичем та іншими членами ПР роками нас переконували, що в Росії при владі "братья", котрі бажають Україні тільки добра. І якщо усунути від влади "націоналістів", які провокують Кремль українці заживуть весело і щасливо. Це ж вони обіцяли, що якщо прийдуть до влади, усі труднощі з Росією залишаться в минулому. А перше, що зробить Янукович на посту Президента – це домовиться про дешевий газ. Регіонали демонстрували непідробне обурення, коли ми говорили про загрозу Кремля.

Це вони 27 квітня минулого року по-звірячому калічили депутатів від опозиції, щоб вірнопіддано синхронізувати ратифікацію Харківських угод з Російською Думою.

Вони повністю відкрили український простір для експансії проповідників "русского мира". Для інформаційного, економічного, освітнього, духовного вторгнення.
Здавалось, що більше можна зробити, щоб догодити "старшому брату"? А тепер вони скиглять і жаліються, що Росія хоче надто багато...
Щоб адекватно оцінити існуючий стан речей в українсько-російських відносиах, необхідно зрозуміти одну просту істину: це не правда, що Росія від України хоче надто багато. Правда в тому, що Росія хоче ВСЕ!!!

http://blogs.pravda.com.ua





Коментарі (0)
avatar