реклама партнерів:
Головна › Новини › Спецакції

Родинне свято

«Родина, як зірка єдина»

Ось і прийшов на нашу землю травень, оспіваний у піснях, гаптований солов’їним співом і приніс нам давні шановані свята: День матері (друга неділя травня) і Міжнародний День сім’ї, який відзначається 15 травня. Символічно, що ці свята відзначають саме навесні, коли все в природі проростає, розквітає, а земля – матінка плекає кожен росточок, кожну пелюсточку, як і сім’я, родина плекає своїх дітей, щоб набирались вони сили, могутності, мужності.

Все найкраще, що є на землі, починається з сім’ї. Без неї, як без природи, людство обійтися не може. «З родини йде життя людини», - говорить народна мудрість. Тут людина робить свої найперші кроки, звідси вона виходить у широкий світ. У сім’ї вона навчається любові і добра, у сім’ї вона вчиться шанувати свій рід, свою землю, берегти пам’ять свого роду.

Саме одному з цих свят, Дню сім'ї, було присвячене Родинне свято «Родина, як зірка єдина», проведене 12 травня Прилуцьким міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді для членів громадської організації молодих інвалідів «Фенікс». У програмі лунали вірші та гуморески у виконанні Степаненко Людмили, Раковець Олени, Собор Людмили, Зими Жанни та Зими Вікторії. Молодь з особливими фізичними потребами приймала активну участь у розважальних конкурсах, відгадувала загадки.

Прилуцький міський центр
соціальних служб для сім’ї,
дітей та молоді






Коментарі (0)
avatar