реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Рівненські матерки: народила і... пропала

Вже три тижні не з'являється за своєю 6-місячною донькою 35-річна Тетяна Дмитрук. Жінка приїхала з дитиною в село Кошатів Здолбунівського району Рівненщини, винайняла дім. Через кілька днів мати попросила сусідів приглянути за донькою і зникла в невідомому напрямку.

«Загадкова жінка. Знаємо тільки, що приїхала вона з Волині. А хто вона і чим на життя заробляє - невідомо. Вона в нас не зареєстрована. Вперше ця жінка з 45-річним чоловіком Миколою приїхала до нас у грудні. За кілька днів народила дитину. Ми попросили її прийти в сільраду, щоб познайомитися з нею. Наступного дня подружжя з села втекло», - розповідають в Богдашівській сільраді. Про цей випадок розповіла http://gazeta.ua/
Кошатів - невелике село, за 15 км від Рівного. В ньому мешкають трохи менше 300 жителів.

У травні Тетяна Дмитрук приїхала в Кошатів вдруге. Поселилась в тому ж будинку, який найняла раніше. 14 травня вона зайшла до сосідки Євгенії Бахтарової і попросила приглянути за дитиною. Сказала, що повинна поїхати у справах, але невдовзі повернеться.

З того часу Тетяну й Миколу в селі більше не бечили.

Сільський голова звернувся до Здолбунівської служби у справах дітей. Марійку забрали в району лікарню, де її оглянуть педіатри.

Завідуюча дитячим відділенням райлікарні Галина Власюк говорить, що дівчинка здорова. Згодом її планиують перевезти в Дім дитини в Рівне.

Подружжя Дмитруків переховується. Однак міліції вже вдалось встановити приблизне ммісце їхнього перебування -вони у Волинскій області. Їх можуть позбавити батьківських права за те, що покинули дитину.




Теги:Дім дитини, покинута дитина, Рівне, Волинь


Читайте також



Коментарі (0)
avatar