реклама партнерів:
Головна › Новини › КУЛЬТУРА

«Рік потому». Мистецький проєкт Чернігівського драмтеатру ім.Т.Г. Шевченка

Дуже легко піддатися смутку чи впасти в тривогу, коли закінчується рік, протягом якого твоя рідна країна потерпає від нападу лютого ворога, а кінця війни ще не видно. Та за цей рік страждань і випробувань українці зрозуміли, що страхами й плачами перемоги не здобути, і щоб здолати ворога, потрібні міцність духу, бадьорий настрій і впевненість у своїх силах.

24 лютого творчим колективом Чернігівського драмтеатру ім.Т.Г.Шевченка був представлений експериментальний мистецький проєкт  «Рік потому» до річниці війни, в якій український народ відстоює свою незалежність.

Художня композиція, в яку входили поетичні твори, музичні і пісенні номери, хореографічна замальовка, глибоко схвилювала глядацьку аудиторію, знайшла відгук в серцях присутніх, викликала у кожного незабутні спогади, пов’язані з пережитим лихоліттям воєнного часу. Глядачі разом з учасниками мистецького проєкту хвилиною мовчання вшанували пам’ять усіх загиблих протягом цього тяжкого року, а наприкінці бурхливими оплесками висловили свою вдячність воїнам Збройних Сил України, присутнім в залі, а також акторам, які підготували і провели цей благодійний захід.

за інф. ChernihivTheatre
фото з проєкту: «Рік потому» (автор: nuvita_photography)







Теги:ChernihivTheatre, драмтеатр, Чернігів, театр, творчий проєкт


Читайте також



Коментарі (0)
avatar