реклама партнерів:
Головна › Новини › КУЛЬТУРА

Чернігівський драмтеатр завершив свій 97-й сезон

З нагоди закриття 97-го театрального сезону творчий колектив Чернігівського обласного академічного українського музично-драматичного театру імені Т.Г.Шевченка підготував для своїх шанувальників велику концертну програму за участю вокалістів, артистів драми і балету театру. Музичне оздоблення святкової програми здійснював високомайстерний театральний оркестр під орудою головного диригента, заслуженого артиста України Олексія Рощака, який супроводжував вокальні виступи артистів театру й виконував популярні сучасні музичні твори.

На початку концерту елегантні ведучі концертної програми – народний артист України Валентин Судак та заслужена артистка України Наталія Максименко – подякували щирим шанувальникам театру, які упродовж багатьох років підтримують артистів, відвідуючи вистави шевченківців і нагороджуючи їх своїми оплесками, та розповіли про здобутки творчого складу театру протягом театрального сезону, що завершується.

Відкрив святковий концерт виступ оркестру з вражаючими музичними композиціями, а чудовим продовженням концертної програми стали вокальні виступи заслуженого артиста України Едуарда Брагіди, артисток Світлани Бойко і Юлії Казакової. Щире захоплення глядацького загалу щоразу викликали хореографічні замальовки «Катя Чілі», «Едіт Піаф», «Фламенко», танго «Аргентина» у виконанні артистів балету Анастасії Сальникової і Володимира Кирильченка, Віталіни Брагіди і Дмитра Лойченка, Антоніни Сидоренко і Бориса Лойченка. Надзвичайно тепло зустрічала глядацька аудиторія українські пісні, що виконували Владислав Лещенко й Едуард Брагіда, та «Дніпровський вальс», де разом зі співом Юлії Казакової на сцені у бальному танці кружляли балетні пари.

Дружні аплодисменти усієї театральної зали супроводжували кожен концертний номер оркестрантів, які крім того, що грали на музичних інструментах, і притопували, і прихлопували, і вражали хоровим співом. Окрему увагу глядачів та бурхливі оплески отримали виконавці сольних партій Олександр Мовчан (труба), Андрій Токар (тромбон), Юрій Ярошевич (скрипка).

На завершення святкової концертної програми ведучі запросили на сцену усіх учасників концерту та керівників театру. Художній керівник Андрій Бакіров звернувся зі словами вдячності на адресу прихильників чернігівського театру і запросив до якнайчастішого відвідування протягом наступних театральних сезонів. Директор театру Сергій Мойсієнко побажав акторам і глядачам міцного здоров’я, витримки і мужності в складні часи воєнного стану в країні, віри в неодмінне здобуття перемоги захисниками України та урочисто оголосив 97-й театральний сезон закритим.

Вітаючи всіх любителів театрального мистецтва із завершенням 97-го театрального сезону, щиро зичимо нових приємних зустрічей упродовж наступного нового театрального сезону.

Раїса Міненко, керівник літературно-драматургічної частини театру






Теги:драмтеатр, Чернігів, концерт, театр, ChernihivTheatre


Читайте також



Коментарі (0)
avatar