реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Результат Майдану: у Януковича - інсульт? (оновлено)

Українські ЗМІ повідомляють неперевірену і ще непідтверджену інформацію, що у Президента України стався інсульт і він поміщений в елітну клініку "Феофанія".

Є тільки непрямі підтвердження - перше: Янукович не їде на заплановане у Москві засідання вищого керівництва Євразійського співтовариства і замість нього їде прем'єр- міністр Микола Азаров.

І друге: у "Феофанію" привезено якогось пацієнта з кортежем, що ради нього зупиняли рух по трасі. Право на кортеж мають президент, прем'єр- міністр та голова Верховної Ради. Два останні здорові.

Весь поверх лікарні, куди помістили таємничого пацієнта, очеплений військами, іншим хворим, що знаходяться у лікарні, відмінили зустрічі з рідними та прийом передач від них.

Якщо інформація про Януковича підтвердиться, то ось вам - другий реальний результат Майдану! А перший - повалення пам'ятника Лєніну...

То тільки здавалося, що такий великий і могутній чоловік, як Президент Янукович, не боїться Майдану - він від яйця впав, а ви кажете про мільйонноголосий майдан.

Іван ПОБИВАН
В той же час оглядачі відзначають, що сьогодні В.Янукович провів нараду з главою уряду та головою Верховної Ради, на якій вимагав ухвалити бюджет. А можливо все це маскування з хворобою є прикриттям рішення української влади віддати Росії 50 відсотків газотрансопртної системи, про що розповів віце- прем'єр Юрій Бойко?



Теги:Майдан, Феофанія, здоров'я Януковича


Читайте також



Коментарі (2)
avatar
1
Неужели свершилось? Хоть и не принято зла желать другому, но для него пожалуй весь народ в 45 млн пожелает скорейшей кончины. Если это действительно он, то пусть его от туда или вынесут в деревянном ящике, или вообще от туда пусть не выходит никогда! Очень надеюсь, что это не шутка или очередная утка. Как же хочется чтоб он отправился в ад и не возвращался никогда!
avatar
2
У него не может быть инсульта, потому что практически отсутствует мозг.
avatar