реклама партнерів:
Головна › Новини › Місто

Регіонали включили план повалення Соколова?

На сесії Чернігівської міської ради регіонали несподівано виступили проти міського голови Олександра Соколова. Для "Сіверщини" такий поворот подій не є несподіваним, бо за нашими даними ще восени регіонали ухвалили план звільнення Соколова шляхом пересування його в Київ, наприклад, на посаду якогось заступника міністра.

"Високий Вал" повідомляє: "Менш ніж за 400 тисяч гривень директор комунального підприємства «Чернігівбудінвест» міг придбати земельну ділянку під будівництво у самісінькому центрі міста.

Земельну ділянку колишньої станції швидкої спочатку надали директору «Чернігівбудінвесту» в оренду. А на баланс землю з приміщеннями підприємство взяло лише 18 жовтня. За два місяці з приміщень винесли все, після чого усе списали на бомжів і збирачів металобрухту. І, оскільки приміщення будівлі були «не придатні для подальшого використання», їх попросили списати за залишковою вартістю всього за 294 тисячі гривень.

Майже всі депутатські комісії перед проведенням сесії просили зняти питання передачі майна з розгляду. Перед відкриттям сесії з відповідне звернення народного депутата Дубіля зачитав депутат міськради Олег Русін.

З усього було видно, що саме до такого розвитку подій міський голова був готовий.

Але здивуванню мера не було меж, коли депутат-регіонал Ігор Москаленко заявив, що комісії передумали знімати питання з розгляду. Більше того – Москаленко вимагав кілька разів звіту «винних» дійових осіб і вніс питання про створення тимчасової комісії, яка б розслідувала розкрадання майна в приміщенні колишньої станції швидкої допомоги по вулиці Любецькій, 29."

За даними ж "Сіверщини" план регіоналів полягає у приведенні на посаду міського голови нинішнього секретаря міської ради Олега Шеремета.
Цілком імовірне підключення по весні до боротьби з Олександром Соколовим народного депутата Валерія Дубіля. Двома фронтами регіонали і "об'єднана опозиція" розраховують дотиснути міського голову. Перші розраховують отримати надійнішого голову, а другі -- здобути бали в очах виборців за боротьбу з владою.

Детальніше читайте у наступному номері газети "Сіверщина".



Теги:Олег Шеремет, Олександр Соколов, Валерій Дубіль, Чернігівська міська рада


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Лохорат, що голосує за Соколова, нікуди не подівся.
avatar