реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Валерій Дубіль від програшу поширює вигадки про підкуп депутатів

Депутатам Чернігівської міської ради, зокрема від ВО «Батьківщина», пропонували по 60 тисяч доларів за те, щоб вони 4 грудня проголосували за секретаря міськради та заступників мера, яких пропонує нова чернігівська влада. Хтось мав повірити в такі суми за таке голосування?

Про це журналістам «Високого Валу» повідомив народний депутат Валерій Дубіль, пише сайт ПіК. Тут варто додати, що сайт "Високий Вал" фактично є власністю команди Дубіля і повністю ним контролюється.

За словами Дубіля, який давно воює з Атрошенком, під час сесії міськради команда новообраного міського голови Владислава Атрошенка намагалася в будь-який спосіб затвердити свій склад виконкому та секретаря міськради.

«До деяких з наших депутатів під час пленарного засідання підходили представники з команди нової чернігівської влади. Щоб зібрати потрібні голоси за «пакетне голосування» по замам та секретарю кільком нашим депутатам запропонували хабар. Спочатку - 20 тисяч доларів за голос, згодом ставку підвищили до 40, а потім дійшло й до 60-ти тисяч доларів. Мої однопартійці категорично відмовилися від такої пропозиції», - заявив Валерій Дубіль.

В свою чергу, Владислав Атрошенко, на своїй сторінці у Фейсбуці, відкидає звинувачення Дубіля у підкупі. «Подібні заяви пана Дубіля я розцінюю лише як пояснення своїх дій 4 грудня. Тоді спільно з командою Соколова вони продемонстрували чергову спробу зірвати сесію міської ради та організували фальшиве "замінування" приміщення. Таким чином стара влада намагалася продовжити своє перебування в кріслах»,- пише він.

Варто зауважити, що саме завдяки особисто Дубілю Олександр Соколов залишився у своєму кріслі після Революції Гідности - він уже був готовий з переляку піти, але Дубіль ціною призначення першого заступника Мирогородського та секретаря Кухаря залишив Соколова у кріслі.



Теги:Владислав Атрошенко, Олександр Соколов, Валерій Дубіль, Чернігівська міська рада


Читайте також



Коментарі (3)
avatar
1
Пане Адміністраторе! Слідкуйте, будь ласка, за коментарями! Наприклад, коментарі до публікації що-до памятника афганцям у Носівці закінчуються великим коментарем від якогось чернігівського комуняки. У подальшому йому є відповідь, але її не всі читачі бачать, бо ви цей коментар не пропустили для загального доступу. Новина перейшла на другу сторінку і стаття так і залишиться з "останнім словом" від комуняки. Це неправильно.
avatar
2
ЭТО СМЕШНО,
avatar
3
А когда Это Василий Федорович успел масть поменять, и стал сторонником Атрона? Печально еще один боец против рыгов ушел в другой лагерь.
avatar