реклама партнерів:
Головна › Новини › Місто

"Рідне місто" звертається до прокуратури і скликає позачергову сесію

На сторінці депута Чернігівської міської ради Василя Білогури в мережі Фейсбук з'явилася заява групи депутатів "Рідне місто", у якій оцінюється напівтаємне рішення виконкому міськради про подорожчання проїзду у міському транспорті.

"Депутатська група "Рідне місто" обурена вчорашніми діями членів виконкому міської ради, які на таємному засіданні, без запрошення преси, представників громадськості і депутатів міської ради прийняли рішення про підвищення тарифів на проїзд в громадському транспорті міста.

В зв'язку з кричущими порушеннями законодавства та відсутністю прозорості в роботі виконавчого органу міської ради ми:

а) звертаємося до прокуратури з проханням перевірити дії членів виконавчого комітету на предмет дотримання Закону, а вразі виявлення порушень - опротестувати прийняте рішення з подальшим зверненням прокуратури до суду;

б) ініціюємо скликання позачергового засідання Чернігвської міської ради, на якому депутати повинні заслухати звіт членів виконкому стосовно процедури підвищення тарифів та першого заступника міського голови до сфери відповідальності якого відноситься питання транспорту на тему економічного обгрунтування цього підвищення".

Довідково.
Депутат міської ради Василь Білогура є помічником народного депутата Владислава Атрошенка. Відставки міського голови Олександра Соколова добивалися майданівці, але його захистив народний депутат Валерій Дубіль, прилаштувавши першим заступником міського голови Миколу Миргородського та секретарем Кухаря.



Теги:Олександр Соколов, Василь Білогура, Валерій Дубіль, Чернігівська міська рада


Читайте також



Коментарі (5)
avatar
1
Кожен раз, читаючи статті цього сайту, становится бридко. Продалися з усіма тельбухами Атрошенку. Скільки ви кошиуєте "шановні" журналісти?
avatar
2
А чи підписано рішення головою чи заступником?
avatar
3
о, піднялися юлєботи і дубілєлюби.. ті, шо на зарплаті сидять і цікавлять скільки в конкурента платять!
avatar
4
якась дивна і весь час запізніла реакція "РМ" на події. вже і чернігівці знають, і журналісти... аж тут з'являється "РМ" з "реакцією на подію"... образливо, що до міськради обрали таких... млявих депутатів, які весь час "не в курсі справ"
avatar
5
"місцевому" Якщо всі, хто говорить проти вас, люблять Юлю і Дубіля - хай буде так. Але я вас розчарую, в Чернігові є не тільки Юлі і Дубілі. А те, що ви запроданці і "журналістами" вас назвати не можна - це правда.
avatar