реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

"Регіоналам" муляє наш тризуб

Володимир Ступак: «Ганьба! «Регіонали» хочуть прирівняти тризуб та синьо-жовтий прапор до нацистської символіки» Голова Чернігівської обласної організації Української народної партії та член Правління УНП Володимир СТУПАК закликає парламент зняти з розгляду законопроект Партії регіонів, який прирівнює до фашизму ідеологію ОУН-УПА, символи – тризуб і жовто-блакитний стяг.

Так політик відреагував на зареєстрований у парламенті законопроект «Про основи запобігання та протидії пропаганді нацизму та фашизму в Україні», авторами якого є «регіонали» Олег ЦАРЬОВ та Дмитро ШЕНЦЕВ.

Володимир СТУПАК наголосив що викреслити з історії України національно-визвольний рух ХХ століття – це таке ж безглуздя, як і відмовитися від державних символів – тризуба та синьо-жовтого прапора, які уособлювали боротьбу ОУН-УПА. За його словами, окрім повної абсурдності цього законопроекту, він, до того ж, прямо суперечить Конституції, яка чітко закріплює статус державних символів. Якщо законопроект «регіоналів» буде прийнятий, то за демонстрацію та пропаганду державної символіки каратимуть штрафом або 3-5 роками в’язниці – підкреслив політик. Володимир СТУПАК назвав ганьбою спробу «регіоналів» прирівняти герб святого ВОЛОДИМИРА Великого до нацистської символіки.

Ігор ЛЕВЕНОК




Теги:УНП, Ступак, тризуб, Партія Регіонів


Читайте також



Коментарі (2)
avatar
1
Вместо того, чтобы решать городские проблемы Ступак защищает маршы Свободы!
Украина для украинцев - такой ваш лозунг. У вас страх перед людьми! Добрее надо быть!.
avatar
2
если ПеРдунам там муляет флаг и тризуб, надо принять соломоново решение: засунуть этим донцким зэкам тризуб в те полушария, к- рыми они думают. в задницу!!! и по самые гланды!!!:)))
avatar