реклама партнерів:
Головна › Новини › Місто

Чернігів: лівих трохи зупинили

На сесії Чернігівської міської ради голові обласної організації Української народної партії Володимиру Ступаку довелося кілька разів звертався до колег-депутатів із закликом відхилити внесення у порядок денний сесії антиукраїнських питань.
Їх ініціаторами були комуністи та прогресивні соціалісти. Вони намагалися нав’язати на розгляд сесії теми Степана Бандери, Романа Шухевича, підтримки угоди перебування Чорноморського флоту Російської Федерації в Україні, установлення 9 травня червоного прапору колишньої СРСР над адміністративними будинками міста тощо. Комуністи і прогресивні соціалісти, як істинні патріоти чужої держави, планували схилити орган місцевого самоврядування обплювати українське і заспівати осанну іноземному.

Голова Чернігівської УНП В.Ступак спільно з депутатами-патріотами зупинили спробу влаштувати на сесії міської ради антиукраїнського шабашу.

Сесія затвердила проект «Програми енергозбереження в установах освіти м. Чернігова на 2010-2014 роки», проект «Автоматизація процесу управління стоматологічною поліклінікою як складова покращення стоматологічного здоров’я населення міста Чернігова» для участі у Всеукраїнському конкурсі проектів та програм місцевого самоврядування, «Положення про комісію з розгляду питань, пов'язаних з погодженням документації із землеустрою».

Проте, така конкретна робота доволі швидко набридла комуністичним і прогресивно-соціалістичним депутатам. Вони разом з деякими «втомленими» колегами залишили свої робочі місця і унеможливили розгляд останніх питань в порядку денному і зокрема депутатських звернень.

Серед залишених без уваги питань був і депутатський запит голови обласної організації УНП Володимира Ступака та В’ячеслава Лебідя з фракції БЮТ про незаконність забудови в історичній частині міста біля будинку 17 на проспекті Миру.

Як відомо, мешканцями будинку створено ініціативний комітет щодо захисту прав громадян, які постраждали від незаконного будівництва. 29 квітня під стінами міської ради, під час сесії, активісти УНП та мешканці здійснили акцію протесту.

Ступак і Лебідь домоглися, щоб Чернігівський міський голова Олександр Соколов дав відповідне доручення головному архітектору міста.

Боротьба УНП і її союзників на захист порушених прав мешканців міста та збереження історичної частини Чернігова триває. Тільки шкода, що частина депутатів готові гратися у брудні політиканські ігри на шкоду Україні – замість працювати заради майбутнього Чернігова.

Прес-служба Чернігівської обласної організації
Української народної партії




Теги:Соколов, Чернігів, депутатський запит, УНП, Ступак, міська рада


Читайте також



Коментарі (0)
avatar