реклама партнерів:
Головна › Новини › Захоплення

Регіонал і бютівець об"єдналися... Навколо книги.

Щойно побачила світ нова книга прилуцької письменниці Лілії Черненко (Бондаревіч) "Ми всі -- подорожні". До восьмої книги авторки увійшли нариси, оповідання, есе, повісті, монологи українською і білоруською мовами, написані раніше та останнім часом. Книга видавалася у обласному видавництві «Чернігівські обереги». Книга пані Лілії, як і всі попередні, про любов, красу і добро, якими повинна бути наповнене життя кожного.

Письменниця на представленні книги у Прилуках подякувала всім-всім за свято, за прекрасні декорації (автор – художник Тетяна Дубовик), які так гармонійно підкреслили тематику її творів... Висловила також особливу подяку меценатам книги: народному депутату України від БЮТ Олегу Ляшку, народному депутату України, голові Чернігівської організації Партії Регіонів Григорію Маньковському, керуючому Малодівицьким відділенням ДП «Нафком -Агро» Валерію Розку, заступнику директора ТОВ «Агрікор» Сергію Петренку, директору ПП «Прилуки Будпроект» Олександру Ковтуну, директору ВАТ «Прилуцький хлібзавод» Людмилі Супруненко...

Першу книгу відомої нині авторки видано за сприяння газети "Сіверщина" і обласного товариства "Просвіта". Вона звалася "Красавік кохання".




Теги:Прилуки, Бондаревіч, Сіверщина, Книга


Читайте також



Коментарі (0)
avatar