реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

...Раптом у Льоні знайшлося єврейське коріння

Мало хто сьогодні про це згадає, але в Україні, цей політик був чистим слов‘янином. А єврейське прізвище у нього було «майже випадково» - через вітчима, тобто, не по крові. І лише коли з‘явилася потреба терміново вшитися з України, аби не відповідати за пограбування Києва (історію, як раптом зникли всі приватизаційні документи на міську нерухомість пам‘ятаєте? -К.В.), раптом у Льоні знайшлося цілком достовірне єврейське коріння.

Але це лише половина питання. Згідно ізраїльського Закону про повернення право на імміграцію втрачають євреї та їхні нащадки, котрі змінили віру. А Космос же в нас був, якщо пам‘ятаєте, суперревним християнином (щоправда, примудрявся належати до православної та протестантської конфесії одночасно). А тут, раптом, і про християнську набожність свою забув. Не буду стверджувати, що тепер він у синагозі прописався (бо не знаю), але те, що до церкви більше не ходить, можемо презюмувати з максимальною вірогідністю.

І це все, що потрібно знати про чесність і принциповість українських політиків, а також щирість і глибину їхньої віри (принаймні, багатьох із них).

Не забудьте сьогодні викласти свої селфі з церкви, дорогі наші народні обранці. І головне - дивіться прямо в камеру своїми чесними очима!

Карл ВОЛОХ



Теги:шахраї, КМДА, Леонід Черновецький, олігархат, Карл Волох


Читайте також



Коментарі (0)
avatar