реклама партнерів:
Головна › Новини › ЕКОНОМІКА

R&B дует співає про податки

Популярний R&B дует Тамерлан та Альона Омаргалієва створили саундтрек до мультфільму «Місто мрії», який розповідає школярам про важливість сплати податків. Тамерлан виступив у якості композитора, а Альона стала автором тексту до пісні. Сплати податки та живи спокійно – головна ідея цієї композиції. У ній співається про те, що, якщо ти чесний сплачуєш податки, твоя країна стане кращою, а твоє місто перетвориться у місто мрії, стане чистим, затишним, у ньому ніколи не буде злиднів та метушні.
Молоді артисти, завдяки сучасній манері співу, будуть зрозумілі підліткам. Трек вже з’явився на радіостанціях. У серпні на пісню «Місто мрії» знято відео-кліп.
Вже зараз саундтрек у мережі можна прослухати та завантажити перейшовши за гіперпосиланням http://soundcloud.com/prbatteries/ost.
Ініціатором творчого проекту «Місто мрії» став заступник голови ДПС України Олександр Клименко. Для створення сценарію мультфільму «Місто мрії» був організований конкурс – «Країна сплачених податків», де переможцем стала білоруська письменниця Людмила Богданова. Після цього сюжет було допрацьовано професіональним сценаристом-мультиплікатором, однак основна ідея та колорит були збережені.
За сюжетом податковий інспектор Сан Санич Лелеко та його діти за допомогою гри «Місто мрії» потрапляють до казкової країни, де і відбуваються головні пригоди фільму.
Творці «Міста мрії» стверджують, що у ньому не буде комп’ютерних спецефектів – за рекомендацією дитячих психологів мультфільм було вирішено зробити повністю мальованим.
Фільм озвучено трьома мовами – російською, українською та англійською. Його хронометраж 15 хвилин. Режисером «Міста мрії» став Крістіан Коскінін, а сценаристом – Вадим Шинкарьов. Фільм фінансується Асоціацією ветеранів податкової служби, його бюджет склав 350 000 гривень.
Трейлер до «Міста мрії» вже створено – його можна побачити в інтернеті http://www.youtube.com/watch?v=UE-HzWkfPdM. Наразі роботу над «Містом мрії» продовжує команда художників-аніматорів з усіх куточків України, а повна версія картини з’явиться на екранах у жовтні 2011 року.
ДПІ у м. Чернігові





Коментарі (0)
avatar