реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

«Quo vadis» Україна?

Потерпілий Янелох вперше здурив прем'єра Канади Трюдо і вчергове зробив потерпілими українців!

18 червня Канада не булу обрана новими непостійними членамом Ради безпеки ООН, бо Україна не підтримала Канаду і забракло одного(!!!) голосу .

Найвеличніший дав команду не підтримати Канаду і їй забракло одного голосу... А Канада скільки ж для України зробила!!! ...

Напередодні 15 червня 20 р. Трюдо дзвонив ЗЕленському і просив про підтримку в ООН при голосуванні 18 06 20 р., ЗЕ обіцяв і не зробив...
В розмові Трюдо зазначив, що, попри складну ситуацію, зараз є можливість переглянути візовий режим для його лібералізації, і над цим треба працювати.

ЗЕленський хвалився після розмови:
"Радий, що Джастін Трюдо (прем’єр-міністр Канади ) погоджується, що нам треба працювати над переглядом візового режиму для України для його спрощення. Джастіне, був радий чути. Що менше перешкод між нашими людьми, то міцніша дружба між Україною і Канадою".

А після цього ганебного голосування найвеличніший Потерпілий дав інтерв'ю канадській газеті "Globe and Mail".
« Про голосування і виборчий процес в Організації Об’єднаних Націй я не хочу говорити, тому що це конфіденційна інформація. Я знаю, що Канада дуже хотіла бути обраною і бути в Раді безпеки ООН. Що ж, цього разу цього не трапилося...». ЗЕ ще й лицемірно поспівчував:
« Я розумію, що Канада дуже хотіла в Раду Безпеки ООН. І я, як у нас кажуть, тримав кулаки. Цього не сталося, але я думаю, що і для Канади, і для нас це дуже важливо, і ми віримо в успіх Канади.»
Що ж українці дякуйте ЗЕ за НЕ отриманий безвіз з Канадою!

А на питання, газети "Globe and Mail" чи довіряє він Путіну, ЗЕ відповів, що "у нього не було часу це вирішити".
Ще раз, на другому році після обрання і шостому році війни НЕ БУЛО ЧАСУ ВИРІШИТИ, ЧИ МОЖНА ДОВІРЯТИ ПУТІНУ.
Президент країни, 14 тисяч жителів якої були вбиті, десятки тисяч втратили свої домівки, а майже 10% території анексована, не знає, чи можна довіряти тому, за чиєю прямою вказівкою це було зроблено.

Янукович з своїми обманками по угоді з ЄС просто пацан в порівнянні з Монікою... І на завершення про Моніку: Байден обганяє Трампа на 14%. Демократа Байдена готові підтримати 50% опитаних, республіканця Трампа - 36%.
Потерпілий, що там чути з судом над Байденом - Порошенком по плівках Деркача?

Зиновій ГУЗАР



Теги:візовий режим, команда ЗЕ, брехня, Україна - Канада, Зиновій Гузар


Читайте також



Коментарі (0)
avatar