реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

Сосни і дуби слуг народа.

Вищий антикорупційний суд зобов'язав 300% ЗЕсвого генпрокурора Костіна відкрити справу щодо нардепки СН Аллахвердієвої і визнав незаконною відмову відкрити справу стосовно можливого незаконного її збагачення.
Нардупка "корабельна сосна"-слуга не задекларувала подарунок у 14,4 млн грн

Окрім цього їй подарували ще 5,3 млн грн та швейцарський годинник за 310 тис. грн, інкрустований 11 білими діамантами. Дарувальник, очевидно наасфальтив і не має офіційних доходів у такому розмірі.

ЦПК звернувся до генпрокурора Андрія Костіна з вимогою порушити кримінальну справу за очевидним фактом порушення закону про запобігання корупції. Але протягом 24 годин, як це належить за КПК, генпрокурор не відповів на заяву про злочин і тому ЦПК звернувся до суду.

Оця історія вчергове(тіхонєчко в лєс уйду) демонструє, що депутатська недоторканність ніде не поділася, але вирішує тепер питання порушення кримінальної справи не Верховна Рада України, як це було раніше, а персонально і одноосібно 300% свій генпрокурор.Ото «зняття депутатської недоторканності» від ЗЕ чергова брехня, для лохів.

Своїм все, чужим закон, недаром лідер слуг Корнієнко заявив, що Аллахвердієва – "баба рабочая, как корабельная сосна".

Вона не одна, Кірюха Тимошенко гуманітарний екстраджип скомуніздив, а ще Слуги народу вважають, що зараз вигідно купувати елітне житло.

Член політради "Слуги Народу" та один із її кураторів у Харківській області Вадим Слюсарєв придбав квартиру та приміщення в елітному ЖК Podil Plaza & Residence. Зате Вадим Слюсарев ніколи не був помічений, як волонтер, але він чітко розуміє, що зараз вигідно вкладатись в елітне житло столиці

А в Куп’янську затримали депутата райради за колаборацію –знову "Слуга народу" Олександр Радченко, який також є генеральним директором Куп'янського молочно-консервного комбінату.

Зиновій ГУЗАР



Теги:команда ЗЕ, Слуга народу, зрадники, Зиновій Гузар


Читайте також



Коментарі (0)
avatar