реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Путінці святкують перемогу

Проект Росвибори відомого блогера і опозиціонера Олексія Навального зафіксував понад 2,5 тисяч порушень на виборах президента РФ.
За словами Навального, найбільше порушень спостерігачі фіксують на виборчих дільницях у Москві та Санкт-Петербурзі.

Напередодні стало відомо, що поліцейські затримали жінку, підозрювану у вкиданні бюлетенів під час голосування на президентських виборах в Петербурзі.

Про викриття "каруселі" заявила Тіна Канделакі. При цьому телеведуча поскаржилася на співробітників правоохоронних органів, які не надали допомогу при затриманні учасників фальсифікацій.

Крім того, асоціація Голос заявила, що кількість повідомлень про порушення на виборах в президенти Росії приблизно дорівнює аналогічним повідомленнями з виборів до Держдуми.

До центру Москви в день виборів президента, 4 березня, стягнуті посилені наряди поліції. Автобуси зі співробітниками правоохоронних органів продовжують прибувати.

На Театральній площі стоять кілька десятків поліцейських автобусів. Співробітники виставляють загородження і металеві рамки. Там монтують конструкції для трьох сцен, уздовж яких встановлюється звукова апаратура, повідомляє TCH.ua

Близько 100 тисяч людей вже зібралося на Манежній площі в Москві, де о 22 годині за місцевим часом розпочнеться акція прихильників прем’єр-міністра Владіміра Путіна. Про це повідомляє «Інтерфакс» з посиланням на джерело у правоохоронних органах



Теги:Навальний, вибори в Росії, РФ


Читайте також



Коментарі (0)
avatar