реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

ЛжеВладімір на троні

Що робити світу з нелегітимним володарем кремля?

Ці ганебні «вибори» в росії не мали нічого спільного з легалізацією путіна на ще один термін. Це було оголошення путіним про довічне правління.

Тепер дуже мало варіантів, в Кремлі йому доведеться сидіти до смерті. Заколот та вбивство або лава підсудних на міжнародному трибуналі - таким буде кінець цього злочинця. Але щоб продовжити своє царювання, він намалював міфічні 90% підтримки міфічних 73% виборців на дільницях. Абсолютно неправдоподібно. Але їх це не цікавить, адже це було не про черги на дільниці людей, позбавлених політичних прав і свобод, а тест на готовність держапарату справно виконувати волю царя. Намальоване апаратом має створити ілюзію, що путін став сильнішим за ці 6 років, що насправді не так.

Так, ці «вибори» нахабно сфальсифіковані, як і всі попередні епохи путіна. Але для світу він має САМЕ цього разу втратити легітимність. Участь в цих «виборах» людей та мертвих душ з українських територій, які кривавий диктатор захопив після 24 лютого 22 року робить його нелегітимним правителем країни-агресора.

росія намагалася спровокувати дискусію про нелегітимність президента Зеленського після закінчення його п‘ятирічного терміну. Але наш президент був обраний на чесних і визнаних світом виборах, які зараз не можна провести через воєнний стан. Ніяких питань по легітимності Зеленського немає. А ось по путіну тепер є. Ще один аргумент, що з ним не можна вести ніяких переговорів.

Хто він тепер? Лжевладімір?

Олександр ЛОМАКО



Теги:Олександр Ломако, вибори в Росії, режим Путіна, широка війна


Читайте також



Коментарі (0)
avatar