реклама партнерів:
Головна › Новини › Поради

Пункти обігріву починають працювати на Чернігівщині

З настанням зими кожна людина відчуває на собі вплив холодної погоди. Особливо нелегко приходиться в цю пору року безхатченкам та малозабезпеченим громадянам. З огляду на це, перший заступник голови Чернігівської облдержадміністрації Станіслав Прокопенко доручив місцевим органам виконавчої влади мобілізувати всі свої можливості та в разі виникнення екстремальних погодних умов організувати роботу приміщень або пунктів обігріву для населення.

З досвіду минулого року, останні, в переважній більшості, розміщувалися у підрозділах МНС, а в таких великих містах, як Чернігів, Ніжин і Прилуки, рятувальники додатково встановлювали спеціальні намети в місцях, що визначалися рішеннями міськвиконкомів. Крім того, на випадок виникнення дорожніх снігових заметів, підрозділами МНС спільно з місцевими органами влади визначалися місця тимчасового обігріву людей в населених пунктах поблизу автотрас державного значення. В основному це були школи, клуби або придорожні кафе.

Стосовно переліку адрес розташування приміщень і пунктів обігріву в зимовий період 2012-2013 років, то він згодом буде оприлюднений додатково.

Проявляють небайдужість до долі малозахищеного верства населення й багато мешканців Чернігівщини. Від них зараз надходить чимало пропозицій здати старий теплий одяг, щоб допомогти тим, хто цього потребує. Тож якщо у Вас є подібний намір, Ви можете звернутися в міські чи районні організації Товариства Червоного Хреста, де працюють пункти прийому одягу. Адреси їх розташування можна дізнатися з наведеного нижче списку.

Прес-служба ТУ МНС у Чернігівській області

Адреси розташування пунктів прийому одягу
Чернігівської обласної організації Товариства Червоного Хреста

Населений пункт Адреса розташування
м. Бахмач вул. Жовтнева, 32
м. Боровиця вул. Незалежності, 28
м. Борзна вул. Ганни Барвинок, 31
смт. Варва вул. Шевченка, 15
м. Городня вул. Червоноармійська, 6
м. Ічня вул. Червоноармійська, 6
м. Козелець вул. Комсомольська, 24
смт. Короп вул. Електрична, 1
м. Корюківка вул. Шевченка, 101
м. Мена вул. Шевченка, 61
м. Ніжин вул. Семашка, 1 та вул. Об’їжджа, 120
м. Н-Сіверський вул. Шевченка, 17
м. Носівка вул. Центральна, 53
м. Прилуки вул. Бособрода, 102
м. Семенівка вул. Л. Хуторок, 2
смт. Срібне вул. Леніна, 19
смт. Талалаївка вул. Першотравнева, 2
м. Щорс вул. Пушкіна, 3
м. Чернігів вул. Шевченка, 114 та пр-т Миру, 44




Теги:мнс, пункти обігріву, бездомні, холод


Читайте також



Коментарі (0)
avatar