реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

"Прошу згадати про честь!" - депутат із Семенівки про Рибакова

Звернення депутата Семенівської районної ради

Шановні громади Семенівського, Новгород-Сіверського, Корюківського, Щорського, Городнянського, Коропського та Сосницького районів, прошу згадати про честь і гідність, яку ми маємо!

Моє звернення – це відповідь на статті «Локшина від люстраторів» (автор Ольга Чернікова) та «Наклепники відповідатимуть у суді», які було викладено в багатьох районних газетах області та на обласних сайтах.

На сьогоднішній день районні газети відмовляються друкувати це звернення-відповідь. Зауважу, що цензура таки в наших районах існує, адже після редагування текстів, матеріали, що подаються до редакцій, втрачають основний зміст і думку. Особливо це стосується інформації щодо нардепа Рибакова.

На мою думку, редактори певних видань стали таким собі адвокатами пана нардепа і все, що сказано на його адресу, вважається зазіханням на його честь і гідність. Та, мабуть, не на таку гідність, за яку стояв Майдан. Адже якби була честь і гідність у наших нардепів, зокрема і Рибакова, то 16 січня не було би окроплене кров’ю українців.

Чи мають підстави мої припущення – можна перевірити, погортавши й проаналізувавши районні газети тепер вже 207 виборчого округу, які завалюються проплаченими матеріалами прес-служби Рибакова.

З огляду на те, що суспільство вимагає повного перезавантаження влади, про це, до речі, постійно говорить і чинний Президент, громадськість Семенівщини та прилеглих районів ініціювали проведення мітингів щодо люстрації Рибакова. Ми вважаємо, що ті, хто голосували у Парламенті за закони 16 січня, не мають морального права більше бути при владі.

Що спонукає людей до проведення таких акцій? На сьогоднішній день існує велика загроза втрати демократичних здобутків, за які народ нашої країни заплатив кров’ю та власними життями і платить далі. В лютому цього року українці зробили все для того, щоб вигнати з країни Януковича та назавжди розігнати всю його банду, всіх, на кого він спирався та всіх, хто допомагав йому царювати. Янукович втік з країни, але багато залишилось нечисті, яка в його інтересах скуповувала голоси виборців, яка розвалювала опозиційні фракції, яка голосувала за ганебні диктаторські закони 16-го січня, і для кого зараз гаслом стало - що гірше, то краще. Завданням прибічників Януковича та перефарбованих регіоналів на сьогоднішній день є здобути якомога більше мандатів депутатів до Верховної Ради України на цих позачергових парламентських виборах будь-якою ціною. Що більше у них буде голосів у Парламенті, то довшим буде їх існування, відтак легше їм буде поновлювати свої позиції на місцях в районах. Для досягнення своєї мети знову йдуть в хід старі перевірені методи регіоналів – по можливості всіх купити (накрадених коштів для цього ще вистачає!), а кого не можна купити - залякати.

Болюче спостерігати за тим, що в нашому окрузі немає кандидата, який має можливість перемогти цього вертольотчика -одесита. Тобто достойних багато, але як перемогти чесно того, хто грає за іншими правилами, своїми, що суттєво відрізняються від засад демократії?! Втім, переконаний, що є лише один спосіб змусити його передумати і знятись із виборчих перегонів - розповідати людям правду щодня, щогодини – і просто в очі. Саме тому представники громадських організацій підтримали проведення мітингів люстрації.

На жаль, не всі в нашому суспільстві усвідомлюють, що кіло гречки можна з’їсти за тиждень, а що потім?

Люди, задумайтесь, чи можна на зарплату депутата літати гелікоптером, роками проплачувати біг-борди по всіх районах, накривати в київських ресторанах столи головам районних адміністрацій та сільських рад під спів Кікабідзе, влаштовувати розгуляї на 600 осіб та возити за собою свиту тітушок! І це в той час, коли в країні йде війна, коли гинуть чиїсь чоловіки, діти.

Люди, ну скільки будемо продаватись та обирати негідників?! Що для наших дітей зроблять ці «благодєтєлі» у Парламенті України. Знову проголосують за закони, після яких загинуть наші діти та молодь? Чи знову розв’яжуть на підтримку Януковича війну ще в одній частині України? А воювати доведеться нам та нашим дітям, не їхнім!

До акції щодо люстрації в Семенівці наші опоненти підготувались як слід, все відзняли на відео. Привезли двох галасливих жінок: одна весь час кричала про свого сина в АТО, тоді як він нетверезий вештався Семенівкою. Бо коли до неї звернулись з місцевої Самооборони дати координати сина, вона почала кричати, що нічого не потрібно, Рибаков допоміг сину.

Мабуть добре допоміг, що і на випивку вистачає. Інша солістка фолькльорного колективу рвалась до мікрофону, мабуть, щоб заспівати свою улюблену частівку «Про гарного хлопця Рибакова». І тепер цей ображений кандидат подає позов на учасників мітингу за його люстрацію. Бачте, образили його гідність і честь! А де його була честь і гідність, коли він на підтримку Януковича голосував за криваві закони 16 січня?

Вже майже рік, які українці всьому світу демонструють, що ми гідні кращого життя. Судами голос правди не залякати! І ще: є людський суд і час, який все розставить по своїх місцях.

Депутат Семенівської районної ради Павло БОНДАРЕНКО



Теги:вибори 2014, Ігор Рибаков, Семенівка, округ 207


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Прізвище автора прошу писати правильно - ЧЕРНЯКОВА
avatar