реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Рибаков подав у суд і на нього не з'явився

Чи не вперше було так неспокійно біля приміщення Семенівського суду - сьогодні мали початися судові засідання за позовами народного депутата - "генерала тушок" Ігоря Рибакова до лідера опозиції Павла Бондаренка та голови Семенівської районної державної адміністрації Деденка про захист честі і гідності.

Висвітлювати свого працедавця прибули найняті ним журналісти - Валентина Трахтенберг та Ольга Чернякова (вона ж - Романюк, бо свою друковану продукцію підписує двома прізвищами - де дівочим, а де по колишньому чоловікові), оператор з чернігівського телеканалу. А з іншого боку - захищати свого соратника приїхали корюківчани та новгород- сіверці, зійшлися і семенівці.

Але така халепа - представник позивача, сиріч кандидата в депутати Ігоря Рибакова, не приїхав. Прислав листа із міста Вишневе під Києвом на адресу Cеменівського суду, в якому просить перенести слухання справи. Бо і захворів, і ніхто, крім нього, навіть сам Рибаков, не зможе представити інтереси Рибакова... Кумедія та й годі!

Звісно, суддя С.Смага переніс слухання справ за позовом великого і могутнього Рибакова, бо ж без позивача нема сенсу судитися. А лист, до речі, прийшов тільки сьогодні і не звичайною, а електронною поштою. У місті стали говорити, що на блок-посту прикордонники затримали якихось молодиків з травматичною зброєю... Звісно, люди пов'язали одне з другим, адже у Семенівці постійно перебувають молодики спортивної зовнішності з одеською реєстрацією, а сам Рибаков робив гроші, себто бізнес, саме в Одесі.

Під судом відбувся мітинг, де виступали і місцеві, і приїжджі, в'їдливо запитуючи: "Як же постраждало здоров'я кандидата в депутати Рибакова, що він аж у суд подав на депутата районної ради Павла Бондаренка? Може, від цього Рибаков і на вертольоті перестане літати?" Хоча, схоже, настрої у Семенівці такі, що він тут до виборів так і не з'явиться. Адже і Народна Самооборона показала себе тут реально, і бак сміттєвий знайти не складно...

Пенсіонерка Таїсія Скриннік запитувала у виступі на мітингу: "Невже ж ми не спроможні самі паску спекти, що нам Рибаков оці подачки у вигляді пасочок роздає? Зате у такого, що віруючим називається, хватає совісті судитися з нашим районним депутатом!".

У мітингову юрбу прийшла нафарбована жінка, що нікого не слухаючи, стала благим криком верещати щось проти Бондаренка. Їі не один раз запропонували підійти до мікрофону, проте в неї була інша задача - від мікрофону відмовилась, а інтерв'ю журналістам - найманцям Рибакова вона давала з видимим задоволенням. Відпрацювала своє?

...Вже їдучи на Чернігів, почитав агітаційну продукцію з намету Рибакова. Слухайте, це ж треба мати совість таке писати - щоб ви знали, якщо вірити незареєстрованому листку "Сіверський вісник" (замовник Рибаков, відповідальна за друк Чернякова О.К., тираж 10 тисяч), Рибаков - це не просто грішна людина, як ми з вами, це "людина, благословенна Богом...". Тут же за нього агітує глава УПЦ Московського патріархату митрополит Онуфрій (Березовський). І в Рибакова не просто діла, а "земна місія". Добре, що не космічна... От тільки храми він відкриває виключно Московського патріархату. А в Погорільцях, де люди подали на реєстрацію документи на реєстрацію православної громади Київського патріархату, це дуже не сподобалось пану Рибакову. Бо ж не московська...

Таїсія Скринник: "Ми називаємо Рибакова паном, бо він заблудився в часі і ставиться до нас, як пан до своїх селян"...

Василь ЧЕПУРНИЙ






Теги:тушки, Ігор Рибаков, Семенівка, округ 207


Читайте також



Коментарі (0)
avatar