реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Прогноз "Сіверщини" про Романову підтвердився!

Депутат Чернігівської районної ради Віра Маслюк написала заяву про складання свої депутатських повноважень. Старий Білоус – це одномандатний вибрий округ № 39. В якому тепер призначено повторні вибори на 30 січня 2010 року.

Як стало відомо, Віра Маслюк є членом Соціал-демократичної партії, яку очолює колишня голова Чернігівської обласної ради Наталія Романова , повідомляє сайт ПіК
За словами самої Віри Маслюк, вона склала повноваження з особистих причин. Проте у виданні припускають, що в такий спосіб Наталія Романова планує стати депутатом Чернігівської районної ради в результаті перевиборів.

Наталії Романовій, яка не стала депутатом жодної місцевої ради в результаті останніх місцевих вибрів, отримати посаду бодай районного депутата дуже потрібно. Адже вона ,будучи головою обласної ради, стала віце-президентом та заступник голови Палати регіонів Конгресу місцевих та регіональних влад Ради Європи. А для того, щоб залишитися в цій європейській структурі необхідно бути депутатом місцевої ради.

Сама Наталія Романова не підтвердила виданню інформації про своє бажання брати участь у виборах в Старому Білоусі і взагалі відмовилася спілкуватися на цю тему.

Проте, сільський голова села Микола Нехай підтвердив намір Романової приймати участь у виборах. «Я чув, що Романова балотуватиметься. А кого село вибере, невідомо. Поки що я не спілкувався з нею…Селу такий депутат був би на користь. Більше ніж хтось місцевий», - додав сільський голова Старого Білоуса.




Теги:обласна рада, вибори, Н.Романова, депутати


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Н.Романова стала головою облради на хвилі очищення суспільства від старої влади, пам'ятаємо висловлювання тоді її патрона Ю.Тимошенко на адресу старого керівництва. І ось бачимо ситуацію коли розгортаються сценарії обрання колишнього керівника, а зараз в нашій області простої людини, до райради, бо є необхідність по-людські підтримати подальше майбутнє Н.Романової. Хто проти, але тоді як зрозуміти мораль по відношенню до обранного депутата - він же теж людина, хоч і не такий вже значимий з точки зору гучних посад. Де зараз ті сподівання на справедливість, яку відстоювали і несли долаючі старе? А може за прикладом знятих вашою владою з посад людей, пожити певний час простою людиною, без телекамер, статей в ЗМІ і нарешті прийти до розуміння коли ми станемо жити в суспільстві де буде робитися все при повазі до великих і простих людей.
avatar