реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Про радянське безкоштовне житло - 2

В першій частині я пояснював, що спонукало мене до написання допису: написані російською мовою явно московського походження маніпулятивні вкиди про "солодке" життя в СРСР. Дурному ясно, що мета їх викликати серед певної категорії нашого населення ностальгію за імперією. Скотина вирвалась на волю, а її хочуть загнати назад у хлів.

То саме про той "хлів" і поведу далі мову. Шлях до СРСР один - вкупі з Росією - а як інакше? І вже ж якщо комусь так хочеться "взад", то покажу йому реальну картину і там. Чесно кажучи, я сам не очікував того, що ви прочитаєте нижче, бо в першій частині писав про бараки таке (цитую): "В російській провінції – від Брянська й до Камчатки – бараки стоять, гадаю, й понині." Та я навіть не уявляв фактичний стан речей. Надаю слово росіянам - щоб ніхто не сказав, що це я вчергове хочу "очорнити" щось світле.

Можливо, у декого очі відкриються, хоч трохи Україну почне цінувати. https://proza.ru/2018/12/22/1360?fbclid=IwAR3f0DrzAaghBQlGr3HcW1tMZ4m1XhgJkOMV-4ZGI1Lo1aQaV0gi3AcjhRI

Володимир ВОРОНА



Теги:Володимир Ворона, радянські міфи, пропаганда СРСР, безкоштовне житло


Читайте також



Коментарі (0)
avatar