реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Про одеську трагедію росіяни знали заздалегідь?

"Одеська трагедія сталася увечері 2 травня. Тоді як англомовну книгу-брошуру на цю тему було опубліковано щонайпізніше 8-го, або навіть і 7-го травня - адже 9-го і у нас, і в Росії вихідний і книги вже було запаковано та привезено. Вечір 2-ге травня - це п"ятниця, тобто розпочати публікацію навіть і брошури, уже написану (!) - могли ..." - пише викладач Києво- Могилянської академії Олексій Курінний.

"При цьому, повторюсь, брошура мала бути написана за ДВА ДНІ, незважаючи на те, що іще у суботу мало що було зрозуміло - хто винний і що взагалі сталось.
Отже, одне з трьох: 1) або мало місце чудо творчості і самоорганізації як у казці, 2) або книга завідомо писалась без вивчення всіх думок з цілком конкретною проросійською позицією - тоді це провокація з ознаками злочину, 3) або книга УЖЕ БУЛА НАПИСАНА станом на 2 травня - тоді це вже більше ніж злочин... " - пише київський науковець.

Автором згаданої книги є відомий агент Кремля Корнілов, що давно займається антиукраїнською діяльністю.

Заступник голови Одеської обласної адміністрації Зоя Каланжі підтверджує, що проросійські лідери спеціально заводили людей у Будинок профспілок, де вже була зброя і вибухівка. Коли одеські євромайданівці кинулися рятувати закритих у будинку - по них стали стріляти ті, що вже були там зараніше.

Отже, одеська трагедія була спланована зарані і в ній чітко вгадується почерк ФСБ Росії.

Марко ХАРКО



Теги:фсб, трагедія 2 травня, Зоя Каланжі, Одеса


Читайте також



Коментарі (0)
avatar