реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

Привласнено близько 155 тисяч гривень -- триває слідство

Співробітники Управління Служби безпеки України у Чернігівській області викрили факт неправомірного заволодіння державними коштами у великих розмірах посадовими особами приватного підприємства.

На виконання державної цільової програми щодо газифікації населених пунктів державна установа уклала договір з комерційною структурою м. Бобровиця, яка мала виконувати роботи з прокладання вуличного газогону в одному із сіл Талалаївського району. Відповідно до угоди, на банківський рахунок приватної фірми було перераховано понад 255 тис. грн. бюджетних коштів.

Проте фактично газопровідні роботи були виконані раніше місцевим кооперативом за кошти селян. Перевірка, проведена Службою безпеки України спільно з КРУ, встановила, що таким чином посадовці комерційного підприємства внесли до офіційних документів недостовірні дані щодо обсягів виконаних робіт, в результаті чого привласнили близько 155 тис. грн.

Управлінням СБУ у Чернігівській області порушено кримінальну справу за ст. 191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) Кримінального кодексу України. Триває слідство.

Прес-група Управління СБ України
в Чернігівській області




Теги:Бобровиця, Талалаївський район, СБУ


Читайте також



Коментарі (0)
avatar