реклама партнерів:
Головна › Новини › 

Приватна клініка Біляка. Сфера діяльності медичного закладу

Сфера діяльності медичного закладу

Приватна клініка Біляка – медичний центр в Ужгороді, який спеціалізується на проведенні оперативних втручань лапароскопічним шляхом. Це прогресивний метод хірургічного лікування, що виконується через невеликі проколи на тілі. Раніше для доступу в операційне поле треба було робити великі розрізи. Це призводило до великих втрат крові, небезпеки ускладнень та тривалого післяопераційного відновлення.

Лапароскопія нівелює ці недоліки класичної хірургії, тому активно використовується по всьому світі. Клініка Біляка стала першим медичним закладом, який у 1992 році почав повноцінно використовувати цю технологію в Україні, закупив необхідне обладнання та відправив лікарів на стажування у кращі медичні заклади США.

Напрямки роботи медичного закладу

Лапароскопічна хірургія є універсальною, тому цю технологію можна використовувати у різних галузях медицини, серед яких:

  • гінекологія – здійснення резекції поліпів шийки матки, кольпоскопії, гістероскопії або видалення матки, якщо немає можливості зберегти орган;
  • урологія – проведення хірургічних втручань на нирках, сечовому міхурі, уретрі, наднирниках, сечоводі для відновлення їхньої функціональності;
  • хірургія – виконання пластики грижових утворень, видалення запаленого апендициту, лікування епітеліальних куприкових ходів та інших патологій;
  • онкологія – видалення злоякісних пухлин та інших новоутворень на різних стадіях розвитку у вищеперерахованих категоріях.

Лапароскопія направлена як на видалення новоутворень зі збереженням органів, так і на повне видалення деяких органів, якщо неможливо запобігти цьому (здебільшого при запущених станах, коли пацієнт запізно звернувся до лікаря).

Переваги лапароскопічної хірургії

У Клініці Біляка недарма обрали лапароскопію як основний напрям діяльності. Ця технологія має багато переваг:

  •       можливість здійснювати оперативне втручання під відеонаглядом;
  •       доступ до місця операції через проколи;
  •       мінімальна кількість втраченої крові;
  •       швидке відновлення пацієнта;
  •       оперативне загоєння ран від проколів, відсутність рубців на тілі.

Тисячі пацієнтів Клініки Біляка на власному досвіді оцінили переваги лапароскопії. Вона вирізняється високою ефективністю, тому витіснила класичні операції. Але лапароскопічна хірургія вимагає від лікарів певного досвіду, який мають спеціалісти Клініки Біляка, щоб чітко дотримуватись зазначеної техніки. Це стає запорукою позитивного результату оперативного втручання.

Джерело: bilyak.com.ua.






Коментарі (0)
avatar