реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Прилуцький бюджет -- на 7 місяців життя

26 грудня відбулася двадцята сесія Прилуцької районної ради. Головне питання порядку денного – про районний бюджет на 2013 рік.

Депутати, які представляють у раді Всеукраїнське об’єднання «Свобода», жорстко розкритикували проект бюджету. Свободівці зазначають, що такий бюджет враховує інтереси державної влади та її ставлеників на місцях, а на простих українців, які мешкають на Прилуччині. Свободівці проголосували проти проекту бюджету.

Голова депутатської фракції ВО "Свобода" у Прилуцькій райраді Іван Тютюнник зазначає, що бюджет є ганебним та антинародним. «Бюджету, за який проголосували майже всі депутати райради, вистачить на нормальне фінансування бюджетної сфери лише на сім місяців. Але для провладної депутатської більшості це – не аргумент. Результати антинародного бюджету ми вже мали змогу побачити 2012 року, зокрема це затримки виплат соціальної допомоги та заробітних плат бюджетним організаціям. Але, на жаль, це не вплинуло на ухвалення чергового ганебного бюджету. В свою чергу «Свобода» заявляє, що економічна система повинна служити нації та її інтересам, а не приватним особам чи окремим суспільним верствам», – наголосив Іван Тютюнник.

Довідка: 5 січня 2012 року відбулася сесія Прилуцької районної ради Чернігівської області. Свободівці єдині серед депутатів Прилуцької районної ради проголосували проти ухвалення рішення про районний бюджет на 2012 рік. Голова депутатської фракції ВО "Свобода" у райраді Іван Тютюнник зазначив, що бюджет – найневдаліший чи не за всі роки української незалежності (http://www.chernihiv.svoboda.org.ua/diyalnist/novyny/026925/).

Прес-служба Прилуцької міської організації
ВО «Свобода»



Теги:бюджет, Прилуки, свобода


Читайте також



Коментарі (0)
avatar