реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Прилуцькі свободівці передали на фронт машину

12 травня 2015 року у місті Прилуки, що на Чернігівщині, за підтримки міського голови свободівця Дмитра Барнаша та місцевого осередку Всеукраїнського об’єднання «Свобода» було придбано авто ГАЗ 5201 для потреб захисників України на сході.

«До нас за допомогою звернулися бійці 41 батальйону, які за декілька днів відправляються на передову. Одним з прохань хлопців - автомобіль. Адже потрібна техніка, щоб пересуватися, перевозити речі. Не гаючи часу, ми знайшли таке авто, відповідно переладнали, пофарбували його. Сподіваємося, що хлопців така техніка задовольнить», - розповідає свободівець Володимир Дубровський.

«Завдання тих, хто зараз не на передовій, всіляко допомагати та підтримувати наших бійців. Сьогодні ми передаємо авто, яке заповнено питною водою та продуктами харчування, зараз це фінансово складно, але необхідно. Потрібно не забувати про тих, хто боронить територіальну цілісність нашої держави », - наголосив міський голова свободівець Дмитро Барнаш

Нагадаємо, що машина з гуманітарною допомогою вирушає на Донбас щотижня.
Зробити свій внесок у боротьбу за територіяльну цілісність держави та долучитися до збору допомоги прилуцька громада може за адресою: вул. Юрія Коптєва, 10, кв. 1.
Контактні телефони: (063) 529-08-18, (095) 700-36-04, (097) 727-48-86.
Картка для перерахунку коштів: 5168 7556 0396 2305 Дмитро Волошин.

Прес-служба Чернігівської обласної організації ВО «Свобода»



Теги:донбас, Прилуки, свобода, російсько- українська війна, 41 батальйон


Читайте також



Коментарі (0)
avatar