реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Прилуцька "Свобода" і "Просвіта" вчать грамотності Януковича

У 100-ий день з початку правління в Україні Януковича Прилуцька міська партійна організація Всеукраїнського об'єднання "Свобода" та Прилуцьке міське об'єднання "Просвіта" ім. Т.Г. Шевченка надіслали поштою листа на адресу Адміністрації Президента України. В листі міститься короткий словник для Януковича -- в ньому дані визначення термінів, які Янукович самотужки освоїти не зміг.

"Вікторе Федоровичу!
Як уже показала практика, з українською мовою, географією та культурою Ви дещо не контактуєте. Тому Прилуцьке міське об’єднання Всеукраїнського товариства «Просвіта» та Прилуцька міська партійна організація Всеукраїнського об’єднання «Свобода» вирішили познайомити Вас із деякими термінами, аби вживання їх подальшому не було для Вас проблемним. Сподіваємось на те, що це дуже збагатить Ваш лексикон та ерудицію."

Серед слів, які увійшли до словника є такі: "Буковина" і "Буковель", "Економіка" та "Жінка", "Геноцид" і "Генофонд".
Також автори словника дали Януковичу рекомендації щодо слововживання в майбутньому:
Флот не дорівнює Газопостачання, Росія не дорівнює Україна.

"Сподіваємось, що ця інформація стане для Вас доступною і корисною, і Ви засвоїте хоча б ці поняття! Пропонуємо Вам ще раз скласти іспити за програмою середньої школи!" - так завершили свого 6-сторінкового листа Прилуцькі осередки ВО "Свобода" та ВУТ "Просвіта".




Теги:Прилуки, Янукович, Словник, Просвіта, свобода


Читайте також



Коментарі (0)
avatar