реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Прилучани доставили чергову допомогу бійцям АТО

29 серпня голова Прилуцької райдержадміністрації свободівець Іван Тютюнник разом із активістами Прилуцької організації Всеукраїнського об'єднання "Свобода" передав допомогу військовослужбовцям у зону здійснення антитерористичної операції. Націоналісти з Прилук привезли воякам 41-го батальйону територіяльної оборони, що дислокуються в місті Артемівськ, тридцять тонн гуманітарного вантажу. Бійці отримали харчі, питну воду, засоби гігієни.

"Бойовий дух наших військовослужбовців дуже високий, але в очі впадають ознаки фізичної втоми бійців, адже, хлопці несуть службу майже пів року та потребують хоча б кількаденного відпочинку. Коли бійці отримали допомогу, яку їм збирали мешканці всього Прилуцького району, то були приємно вражені. Ми, свободівці, дякуємо всім, хто долучився до збору необхідного для солдатів Ми будемо продовжувати працювати в цьому напрямку. Забезпечення всім необхідним учасників АТО є надзвичайно важливим для всіх нас. Спільними зусиллями ми зможемо забезпечити наших бійців усім необхідним", – зазначив голова націоналіст Іван Тютюнник.

"Ці тридцять тонн вантажу, які ми отримали, це не просто речі, харчі – це знак того, що наша нація єдина, що кожен із нас бореться за мир. Дуже приємно отримувати такі допомоги, це піднімає бойовий дух, надає сил йти далі. Адже вдома на нас чекають, в нас вірять і ми обов'язково повернемося з перемогою. Слава України!" – зазначив військовослужбовець 41 батальйону
Посилання на відео: http://youtu.be/VplJPjZO1EU

Прес-служба Чернігівської обласної організації
ВО «Свобода»



Теги:Прилуки, російсько- українська війна, АТО, свобода


Читайте також



Коментарі (0)
avatar