реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Свободівці допомагають АТО

Свободівці-голови районних державних адміністрацій Чернігівщини продовжують постійний збір та передачу допомоги військовослужбовцям в зону здійснення антитерористичної операції.

Так, за ініціятиви голови Козелецької райдержадміністрації свободівця Сергія Андреєва біля адмінбудівлі було проведено акцію зі збору допомоги військовослужбовцям в зону АТО. До збору допомоги долучилися приватні підприємці, жителі територіяльних громад, працівники місцевого ринку. Загалом зібрали продукти харчування, питну воду, ковдри, засоби особистої гігієни, спальні мішки. Речі було передано до Луганської области для 3, 13 та 41-го батальйонів територіяльної оборони, в яких проходять службу хлопці з Козелецького району

За участи голови Прилуцької РДА свободівця Івана Тютюнника та учнів Удайцівської спеціяльної загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІ ст. проведено акція "Посилка на передову". Вихованці школи-інтернату організували виставку та ярмарок-розпродаж власних виробів. Вилучені 800 гривень вирішили витратити для підтримки військовослужбовців АТО. Посилка ж найближчим часом вирушить у 41-й батальйон територіяльної оборони, сформованої з призовників Чернігівщини.

"Ми сподіваємося, що вантаж потрапить до адресатів без перешкод. Адже це особлива допомога, бо зібрана вихованцями інтернату На цьому прикладі ми бачимо, що наша нація єдина, згуртована і перемоги буде за нами", – наголосив свободівець Іван Тютюнник.

З ініціятиви свободівця голови Талалаївської РДА Володимира Брюховецького (на фото - в центрі з бійцями АТО) громада району зібрала 20 тонн продовольства, яке відправили бійцям на схід, а саме для воїнів першої танкової бригади, яка сформована в основному з чернігівців

"Я дякую всім, хто долучився до збору допомоги нашим воякам. Сьогодні кожен житель Талалаївського районну, який відправлений в зону АТО, забезпечуються всім необхідним за допомогою небайдужої громади нашого району. Поспілкувавшись із хлопцями з зони АТО, можна запевнити, що ми неодмінно переможемо, бо нас захищають справжні патріоти", – розповів свободівець Володимир Брюховецький після повернення з зони АТО.

Прес-служба Чернігівської обласної організації
ВО «Свобода



Теги:Прилуки, Козелець, АТО, свобода, російсько- українська війна, Талалаївка


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
кожні 10 днів волонтери козелецького району, яких я знаю особисто, приїздять до нас в луганську обл., і привозять гуманітарку яку збирають своїми силами, та перевозять відпустників з зони АТО до дому та назад, але я хочу вас запевнити, що жодного разу гуманітарної допомоги від червоного хреста чи від держ установ ніякі волонтери чи хто інший нам непривозив! то я дуже прошу перед тим як писати, що Сергій Андрєєв щось там збирав і передавав на 13 батальйон, то перш за все перевіряйте цю інформацію!
avatar