реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Президент Росії починає з ...російської мови

Президент Росії Володимир Путін, щойно повернувши собі ядерну валізку і печатку глави держави, доручив федеральним і регіональним властям до листопада ввести для гастарбайтерів обов'язковий іспит з російської мови, історії Росії та основ російського законодавства, повідомляє TCH.ua

"Уряду РФ спільно з органами державної влади суб'єктів РФ забезпечити: ведення обов'язкового іспиту з російської мови, історії Росії, основ законодавства РФ для трудящих-мігрантів, за винятком висококваліфікованих фахівців", - йдеться в дорученні Путіна".

Чим не наука для наших, т.б. мовити українських владців, які сліпо мавпують московські зірки і повіви політичні?



Теги:українська мова, мігранти, російська мова


Читайте також



Коментарі (2)
avatar
1
Сами то поняли что написали?Примитивные....
avatar
2
Росія проводить нормальну роботу стосовно трудових мігрантів, в інтересах яких, насамперед, мати елементарні знання. У нас міста російськомовні, саме туди потрапляють мігранти, тому влада не може( юридично) нав'язати мігрантам російську, а українську натомість - не хоче. З часом це призведе до того, що кожна міграційна група домагатиметься узаконення своїх національних( не української, і не російської) мов. Зараз маємо поліконфесійність, у перспективі - багатомовність. Однозачно, такою країною управляти складніше, але нормально, якщо є повага до мови державної.
avatar