реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Президент проти закриття сільських відділень пошти

Президент України Петро Порошенко заявив, що виступає категорично проти скорочення Національним оператором поштового зв'язку «Укрпошта» відділень у сільській місцевості, а також наміру припинити надання послуги з виплати пенсій через відділення оператора.

Про це глава держави повідомив на своїй сторінці в Facebook за підсумками зустрічі з міністром соціальної політики Андрієм Ревою, міністром інфраструктури Володимиром Омеляном, генеральним директором «Укрпошти» Ігорем Смілянським і головою правління Пенсійного фонду Олексієм Зарудним. «Підтримую обурення жителів сільської місцевості заявою «Укрпошти» про скорочення відділень у селах і намір припинити виплату пенсій. Вважаю це категорично неприйнятним!», - написав глава держави.

За його словами, державні підприємства повинні виконувати певні соціальні функції. «Я охоче підтримаю будь-які ініціативи, які підвищують ефективність діяльності державних підприємств, але вважаю категорично неприйнятним, коли вони виймають останні копійки з кишені пенсіонера», - підкреслив глава держави. Порошенко закликав міністра соціальної політики, міністра інфраструктури, генерального директора «Укрпошти» і голову правління Пенсійного фонду знайти компроміс - «іншу модель, яку запровадять за рішенням уряду, а поки система працюватиме в звичному для населення режимі».УНІАН

Нагадаємо, що керівництво "Укрпошти" попри категоричні протести обласної влади, ОТГ, редакцій, проводять пілотний проект по закриттю сільських поштових відділень і заміні їх роз'їздними автолавками.



Теги:Укрпошта, порошенко, закриття сільських відділень, Смілянський


Читайте також



Коментарі (0)
avatar