реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Представляємо єдиного нормального керівника в парламенті

Заступника Голови Всеукраїнського об‘єднання "Свобода", члена фракції ВО "Свобода" Руслана Кошулинського обрано заступником Голови Верховної Ради України

"Свобода" наполягала, що контрольні функції парламенту мають здійснювати представники опозиції. Однак провладна більшість знехтувала цим європейським принципом та обрала Першим заступником Голови Верховної Ради України представника нелегітимної фракції комуністів.

"У нашої фракції є щирі сумніви у тому, що пан Калєтнік, який представляє партію, що була архітектором ГУЛАГу і Голодомору, здатний представляти адекватний парламентський контроль за діями виконавчої влади. У нас є сумніви, що він може дати відсіч спробам перетворити український парламентаризм у формальну бутафорну ширму над встановленням в Україні авторитарної кримінально-олігархічної диктатури.

У нас є сумніви, що представник Компартії, який став уособленням корупції на українській митниці, має право представляти українських трудящих; можливо, він представляв би інтереси трудящих Швейцарії, Ліхтенштейну, Кіпру, де в офшорних зонах ховає свої капітали частина присутніх у цьому залі депутатів, але не українських учителів, медиків, офіцерів, інженерів…

"Свобода" вважає, що підтримка кандидатури від партії, яка юридично і фізично винна у мільйонах українських смертей, є блюзнірством і наругою.

Фракція "Свободи" категорично заявляє: до проведення в Україні судового процесу над комуністами та їхніми злочинами ми не маємо права змиритися з існуванням антиукраїнської, антинародної сили в українському парламенті", – наголосив свободівець Юрій Михальчишин під час обговорення кандидатури комуніста на посаду Першого заступника Голови ВРУ.

Нагадаємо, фракції Об‘єднаної опозиції "Батьківщина", УДАРу та Всеукраїнського об‘єднання "Свобода" висунули кандидатуру свободівця Руслана Кошулинського на посаду заступника Голови Верховної Ради України.

Довідка: Руслан Кошулинський – заступник Голови Всеукраїнського об‘єднання "Свобода", з листопада 2010 року і до обрання народним депутатом був керівником фракції ВО "Свобода" у Львівській міській раді.



Теги:комуністи, опозиція, свобода, Кошулинський


Читайте також



Коментарі (0)
avatar