реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Націоналізм скотився в популізм

Нібито єдиним кандидатом в президенти від націоналістів був визначений екс-віце-спікер парламенту «свободівець» Руслан Кошулинський.

До недавнього часу була надія на те, що Кошулинський, не втягнутий в різного роду політичні скандали, стане тим претендентом на пост президента, який буде відстоювати національні, стратегічні пріоритети Української держави, але вчорашній ефір на телеканалі «NewsOne» розвінчав ці надії. Кошулинський в своїх заявах нічим не відрізнявся від тих же Тимошенко, Мураєва, Рабиновича, та інших частих гостей на «NewsOne», які часто оперують лозунгами - «зубожіння,тарифи, геноцид...» і тому подібне. Націоналізм скінчився, залишився популізм...

Зрештою, мабуть іншого від Кошулинського не варто було й чекати, як від колишнього комсорга у 8-й УСАБ п/п 95826 військовій частині в Німеччині. А з ким повинен співпрацювати комсорг військової частини в Німеччині - питання риторичне. І він, ще у 90-х, тривало працював в Росії.... .

Зіновій ГУЗАР



Теги:свобода, Ньюзван, Зіновій Гузар, вибори 2019, Кошулинський


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Вже шукають чим очорнити Кошулинського? Заяви Кошулинського не відрізняються від заяв Мураєва? А які заяви? Чому не говорите конкретно? І в Мураєва є розумні, правильні заяви. Але Мураєв, на відміну від Кошулинського їх виконувати не буде. Щоб не сказав Кошулинський, у нього все популізм, а обіцянки Порошенка, Тимошенко, гриценко - не популізм? І це головний редактор таку дурню пише! Незалежного медійного простору, який явно від когось вже залежний!
avatar