реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Православні українці Козельця моляться на східцях

Днями відбулася поїздка священика УПЦ Київського патріархату о. Ярослава (Гики) із Козельця в зону бойових дій, до наших бійців.

Завантаживши причіп своєї автівки, священик доставив нашим хлопцям на передову харчі і теплий одяг.

Від себе особисто і від імені захисників Вітчизни отець Ярослав висловлює слова щирої вдячності прихожанам Вознесенського храму Козельця, друзям із Києва, волонтерським організаціям "ГРІМ" (сел.Козелець) та "НАДІЯ" (м.Остер), дітям Козелецької ЗОШ І-ІІІ ст. №2, вихованцям Козелецького будинку творчості дітей та юнацтва, сусідам за допомогу в формуванні гуманітарної допомоги для передової.

Сьогодні, 31 січня 2016 року, отець Ярослав провів чергове Богослужіння біля східців Вознесенської церкви в райцентрі, адже релігійна громада вірних УПЦ КП поки що безрезультатно намагається одержати у влади дозвіл на передачу приміщення цієї культової споруди вірним Київського патріархату.

Під дощем священик молився за Україну і наших бійців на передовій лінії. А в цей час, десь там, на згаданій тут передовій, панотця згадували добрим словом всі ті, кому він допоміг, кому доставив гуманітарний вантаж із Чернігівщини. Отже, як прихожани Київського патріархату, так і захисники Батьківщини цей день провели однаково - під дощем.

Ігор СЕНЧЕНКО



Теги:Чернігівська єпархія, Козелець, волонтери, російсько- українська війна


Читайте також



Коментарі (0)
avatar