реклама партнерів:
Головна › Новини › РЕЛІГІЯ

Літургія на фронті: ніжинський благочинний служить там

Вчора отець Сергій Чечин (настоятель Всіхсвятського собору Ніжина) виїхав до наших військових у зону АТО, щоб привітати воїнів і здійснити Божественну Літургію, після якої відбудеться освячення великодніх кошиків. Про це повідомив сайт Ніжин- сіті

У Всіхсвятському соборі із раннього ранку кипіла робота – волонтери приймали від людей та рідних бійців посилки, сортували їх та розкладали по пакунках. Багато продуктів для 41-го батальйону передали із сусідньої Борзни.

Незважаючи на шалені передвеликодні ціни, люди не скупляться і приносять великі продовольчі набори для наших захисників. Завдяки волонтерам та небайдужим жителям громади військові матимуть змогу смакувати великодні паски, писанки, м’ясо, шинку, сало, крупи та різноманітні солодощі.

Отець Сергій - постійний гість на фронті: як волонтер, він об'їхав усі місця дислокації ніжинців та чернігівців, привозячи їм і допомогу, і добре слово, і молитву.



Теги:Чернігівська єпархія, волонтери, Ніжин, російсько- українська війна, 41 батальйон


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Христос воскрес!!! Дякуємо Сергію за його невтомну працю та енергію.Я особисто знаю,як його чекають на фронті.Слава Україні!
avatar