реклама партнерів:
Головна › Новини › РЕЛІГІЯ

Православні камені для мусульманської мечеті

Вітаємо Архієпископа Сімферопольського і Кримського Климента з возведенням у сан Митрополита Православної церкви України!

Для характеристики людських якостей новозведеного в сан Митрополита Климента приведу один приклад з недавньої історії Криму: коли наприкінці січня 2008 року кримські татари почали мирну акцію «Від кожного мусульманина - по одному будівельному каменю» на місці майбутнього будівництва Соборної мечеті в Сімферополі, то незабаром Архієпископ Климент в супроводі священиків УПЦ Київського патріархату та і українських активістів здійснив демонстративне принесення і покладання каменів на місце будівництва Соборної мечеті.

За прикладом Климента тоді пішли й частина жителів Криму інших віросповідань, а ми внесли корективи в наше гасло, яке набуло такого вигляду: "Від кожного - по одному будівельному каменю».

Цей акт публічної підтримки кримських татар в їх праві будувати мечеті на своїй рідній землі змусив тоді задуматися багатьох, хто був проти виділення земельної ділянки по вул. Ялтинській під будівництво Соборної мечеті в Сімферополі.

Рефат ЧУБАРОВ



Теги:Сімферополь, владика Климент, пцу, Рефат Чубаров, Крим


Читайте також



Коментарі (0)
avatar