реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

"Правий сектор" шукає воєнкома, що захворів

«Правий Сектор» та Самооборона сьогодні, 21 травня, вирішили провідати на лікарняному обласного воєнкома Костянтина Нікуліна та його заступника у військовому госпіталі (розташований біля храму Михайла і Федора).

Нагадаємо, що за результатами громадського та журналістського розслідувань, четвертий день триває перевірка роботи обласного військкомату. «За нашою інформацією, спеціальна комісія Міноборони та військова прокуратура перевіряють роботу керівництва відомства. Обласний воєнком Костянтин Нікулін разом зі своїм заступником терміново пішли на лікарняний»,- повідомляє прес-служба «Правого сектору».

Також висувалися підозри в саботажі призивної кампанії, зв'язкам з російською розвідкою (Брянський воєнком особистий друг пана Нікуліна) та фінансових махінаціях.

О 10:20 колона молодиків з «Правого Сектору» підійшла до госпіталю, але їх відмовилися пускати, виникла невелика бійка, дорогу перегородили правоохоронці.

Правоохоронці відмовляють пропускати «Правий Сектор», так як військовий госпіталь це режимний об’єкт.ПіК

Нагадаємо, що обласний штаб національного спротиву висловив недовіру воєнкому Нікуліну і вимагає від міністра оборони звільнення воєнкома, що різко захворів після перевірки.



Теги:мобілізація, Правий сектор, агенти Росії, воєнком Нікулін


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Удивляться нечему,весь генералитет и старшее офицерство Украинской Армии (в целом) в любом случае - продажное.Либо погрязло в коррупции и воровстве и потому висит "на крючке" ФСБ-ГРУ России,либо просто завербовано ФСБ-ГРУ и преданно служит интересам России.Все это не просто гнилые рабы Империи,это враги украинского народа и нуждаются в смертной казни.Все они с высшими образованиями и предавая страну,изменяя присяге знали,что делали...Смерть врагам!Слава Украине и погибшим Героям!!!
avatar