реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Прапор з Іловайська - в обличчя Путіну

«Наша делегація вийшла з залу під час виступу товарища Путина. На балконі перед ним був розгорнутий ПРАПОР УКРАЇНИ З ІЛОВАЙСЬКА! Нехай бачить» - написав на своїй сторінці у Twitter постійний представник України в ООН Юрій Сєргєєв.

Сьогодні, 28 вересня, у Нью-Йорку відбувається 70-я Генасамблея ООН, у якій беруть участь голови 144 держав і майже 9 тис. дипломатів. Основні теми для обговорення: криза в Сирії, поширення тероризму і роль ООН у вирішенні світових конфліктів. На Генасамблеї вже виступили президенти США Барак Обама і Росії Володимир Путін.

Делегація України залишила зал засідань відразу ж після початку виступу президента Росії Володимира Путіна повідомляє сайт Захід .

Нагадаємо, що в Іловайську росіяни домовилися про надання зеленого коридору для виведення українських військ, а потім цинічно розстріляли з усіх видів наявної у них зброї. Такою є ціна дружби з Росією і віри в домовленості з нею.
Президент США Барак Обама заявив, що світова спільнота не може залишатися осторонь, у той час як Російська Федерація порушує суверенітет і територіальну цілісність України. Свою заяву Обама зробив під час виступу на 70-й сесії Генеральної Асамблеї ООН в Нью-Йорку в понеділок, 28 вересня.

За словами американського лідера, якщо анексія Криму не спричинить за собою жодних наслідків для Росії, то те ж саме може статися і з будь-якою іншою країною-членом ООН – повідомило радіо Deutsche Welle.

Обама також заявив, що підконтрольні Кремлю ЗМІ представляють недавні події як приклад «відродження Росії». «Але це не так», - заявив президент США. Він підкреслив, що Сполучені Штати не бажають ізоляції Росії. За словами Обами, йому хотілося б, щоб Росія взяла безпосередню участь у вирішенні конфлікту навколо України дипломатичним шляхом, з тим, щоб українці врешті-решт змогли самостійно визначати своє майбутнє.






Теги:ООН, Іловайськ, дружба з Росією, Генасамблея


Читайте також



Коментарі (0)
avatar