реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

ПР і "Батьківщина" -- валянки з однієї пари. Каже Ющенко

Колишній Президент Віктор Ющенко заявив сьогодні, що Партія регіонів нинішнього президента Віктора Януковича і партія «Батьківщина» колишнього прем’єр-міністра Юлії Тимошенко – це «валянки з однієї пари».
На прес-конференції в Києві Ющенко заперечив твердження деяких політиків, що в Україні створюється біполярна політична система з цих двох партій та сил, які їх оточують.

За його словами, він не бачить біполярності, коли одна з цих сил підписує «московську газову угоду» (Тимошенко, про постачання російського газу до України за високою ціною), а інша – «харківські угоди» (Янукович, про значне продовження перебування російського Чорноморського флоту в Криму в обмін на деяку знижку в ціні на газ).

Ющенко наголосив, що обидві ці угоди мають антинаціональний зміст, і підготувати й підписати їх могли лише сили однієї полярності.

Він також застеріг, щоб, змінюючи нинішню владу, не обрати тих, хто не зможе принести українську національну ідею, щоб не сталося заміни Януковича «на Януковича-2, Януковича-3».
Захід. net



Теги:Батьківщина, Ющенко, пр, вибори- 2012


Читайте також



Коментарі (8)
avatar
1
Валянки з однієї пари не переслідють одне одного. Валянки якраз зрадників-прислугу типа ющенків залишають у комфорті та спокої, і використовують як технарів.
avatar
2
Цитата: "Янукович, про значне продовження перебування російського Чорноморського флоту в Криму в обмін на деяку знижку в ціні на газ)."
Це не відповідає дійсності! Ніхто ціни на газ не зменшував, панове.
На справді цією угодою передбачено частину вартості ціни газу списувати(через держборг РФ перед "Газпромом") за оплату оренди баз ЧФ РФ до 2042 року. Це - ніяка не знижка, а бартерна угода.
avatar
3
"Но память - мой злой властелин", я памятаю, як років зо три тому дехто намагався видати нам Ющенка
за нашого українського генерала де Голя.
avatar
6
Пане Горяєве, будь ласка поцікавтесь біографією генерала. Виявиться, що тільки після другого його пришестя після 10 років у віці далеко за 65 років абструкції і цькування, як своїми так і коміками, він став Великим.
А у віці біля 50 років його перебування на чолі влади у 1944 році було ой як провальним на думку більшості французів.
avatar
4
На жаль, В.А.Ющенко повторює долю одного з синів Б.Хмельницького - Юрася, який разом з турками воював проти України. Цей же воює спільно з регіаналами-українофобами. Особисті образи та амбіції цього діяча виявилися важливішими для нього за долю України. Де Голль і Ющенко - це гігант та моська. Це - не смішно.
avatar
5
А де ж був приславутий президент, коли Росіяне давала газу, відпочивав в той час коли потрібно було захищати інтереси держави, а тепер перед виборами згадав, що потрібно "думати" про виборців, так здорово хочеться до влади, і за що нинішній президент дав посаду теж не розписує.
avatar
7
Ірино, Ви навчиться писати слово "росіяни" без орфографічної помилки і порівнювати рівень повноважень прем"єра і президента у 2006-2010 рр.
Не створюйте собі куміра - покладайтеся на свої сили.
avatar
8
Ірино, інколи треба і самому відповідати за скоєне і особливо не скоєне. Найлегше знайти когось винного і на нього повісити свою безпорадність.
Особливо уміляє рейтинг, ЯКЩО НЕ ЗНАТИ ЯКИМ ЧИНОМ І ХТО ЙОГО СТВОРЮЄ.
Окремий лідер - це лише спосіб для об"єднання людей, які мають спільні інтереси і бажання їх захищати.
Може у Вас є інший лідер, більш достойний і відомий загалу?
Вас не дивує, що Ющенка цькують завзято і на всіх ЗМІ навіть начебто "запеклі" вороги?
avatar