реклама партнерів:
Головна › Новини › КУЛЬТУРА

Повторення пройденого з уроками ... Чепурного

Мабуть, викладацька діяльність Євгена Барана дається взнаки і коли він пише свої літературно- критичні огляди та рецензії. Ось і нова книга є цілком з педагогічною назвою -- "Повторення пройденого".

Голові обласної письменницької спілки у Івано- Франківську, викладачеві університету Євгену Барану на виборах запропонували поборотися за депутатський мандат. І він -- вжахнувся ницості та мерзенності нашої політики.

" Як ви розумієте, в депутати я не пройшов, -- пише він у передмові до книги "Повторення пройденого". -- Я й не шкодую. Просто, збагнувши вкотре мерзенну і продажну суть української квазіполітики, не втомлююся твердити, що вибираю літературу".

Критик аналізує творчість Леоніда Талалая, Григора Тютюнника, Василя Слапчука, Лесі Степовички та багатьох інших літератів.

З Чернігівщини увагу відомого критика привернули дві книги -- Олександра Самійленка та Василя Чепурного. Першого він аналізує "Вірші з Ніжина", а другого -- публіцистичну збірку "В осім барку!". Критикуючи деякі моменти книги Василя Чепурного, Євген Баран говорить все ж про "чоловічу серйозність письменницької ходи".

"Читання -- одна із форм свободи" -- переконаний письменник Євген Баран.



Теги:Василь Чепурний, нові книги, Євген Баран, Акурайку, Повторення пройденого, Івано- Франківськ


Читайте також



Коментарі (0)
avatar