реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Посіяне - пожнете!

Те, про що я говорив на чернігівському євромайдані, підтверджує столичний політолог.

«Якщо влада не захищає, не розслідує, не карає людей, які роблять такі кримінальні дії. Тоді люди почнуть самі діяти. І рано чи пізно виникатимуть акти помсти... Коли починають використовувати в політичній боротьбі кримінальні елементи і кримінальні дії – підпал машин, побиття людей – це фактично провокування насильницьких дій з іншого боку», - зазначив політолог, голова Центру прикладних політичних досліджень «Пента» Володимир Фесенко в коментарі Тиждень.ua.

Якщо в Чернігові б'ють вікна, обмальовують двері, заливають смолою замки євромайданівцям, то невже хтось всерйоз думає, що відповіді жодної не буде? При тому, що міліція завжди не знаходить зловмисників.

Тож чекаймо адекватної відповіді!

Василь ЧЕПУРНИЙ



Теги:репресії, євромайдан, погрози


Читайте також



Коментарі (2)
avatar
1
Шановний Василь Федорович! Невже Ви цілком впевнені що злодії роблять капості головному Євромайданщику? Треба не упереджено ставитисьдо фактів.
avatar
2
Пане Василю, ось якраз саме про це й попереджували червоні владу, що "мирний" мітинг студентів може перерости у відкрите протистояння людей й призвести до розколу країни. Тому тепер красно дякувати потрібно, як владі, яка обрала політику нейтралітету, так і псевдоопозиції, яка своїми провокаціями підтримує інтерес до Майдану.
avatar