реклама партнерів:
Головна › Новини › Споживач

Пошук по ЄДРПОУ: швидкий спосіб отримати найсвіжішу інформацію

Підприємницька діяльність завжди пов'язана з певними ризиками. Про це написано навіть в офіційному визначенні в науковій літературі. І успішний підприємець знає, як мінімізувати будь-який ризик і поступово розвивати свій бізнес. Один із способів - пошук підприємств по ЄДРПОУ. Всю необхідну інформацію з цього реєстру можна отримати за посиланням https://youcontrol.com.ua/topics/yedynyy-derzhavnyy-reiestr-pidpryiemstv-ta-orhanizatsiy-ukrayiny-zayedrpou/.

Чому важливо перевіряти підприємства


В активній співпраці з іншими компаніями бізнесмен ризикує своїми грошима. Часто така співпраця будується на основі товарно-грошових відносин. І навіть якщо одна зі сторін продає просто послуги, вони також мають свою ціну, а наслідки несвоєчасного надання можуть призвести до серйозних збитків.

Саме тому варто проводити пошук ЄДРПОУ. За ним є можливість дізнатися всю необхідну інформацію:
● час заснування;
● статутний капітал;
● місце реєстрації;
● імена керівників і т.д.

Завдяки цим даним вдасться перевірити надійність бізнес-партнера. А це збереже гроші від можливих шахраїв чи недобросовісних партнерів.

Особливості роботи з державними реєстрами


Так вже сталося, що державні установи загрузли в жахливій бюрократії. Самостійне звернення до них потребує чимало сил, часу та терпіння. Уникнути всього цього допоможе YouControl. Він працює з усіма відкритими джерелами та збирає найактуальнішу інформацію.

У підсумку користувач:
● отримує найточнішу інформацію;
● витрачає на це мінімум часу;
● може користуватися даними на офіційному рівні;
● заощаджує час та гроші;
● мінімізує ризики в партнерстві з іншими компаніями та організаціями.

Звичайно, реєстр ЄДРПОУ відкритий для всіх бажаючих. Однак інформація на ньому обновляється не настільки швидко, як того хотілося б. Також пошук за ЄДРПОУ дозволяє звернутися і до інших джерел, в яких люди висловлюють свої відгуки з приводу співпраці з конкретною компанією. Це також допомагає скласти більш докладну картину, яка ховається за сухими офіційними даними про реєстрацію, адресу, форму власності.

І якщо оцінити, скільки часу треба витратити, щоби зібрати всі ці дані самостійно, то видається більш доречним ризикнути без перевірки. На щастя, цього робити не треба. YouControl автоматично збирає інформацію зі всіх відкритих баз. При цьому не порушується жодного закону. Всі дані можуть розголошуватися і не підлягають під дію закону про захист персональних даних. Всі довідки, отримані від https://youcontrol.com.ua/ можуть бути використані в офіційних документах і зверненнях, якщо виникне у цьому така необхідність. Бізнес повинен бути безпечним і приносити лише прибуток. Досягти цього допоможе YouControl з можливістю пошуку найактуальнішої інформації про дійсних і майбутніх партнерів.



Теги:ЄДРПОУ, YouControl, споживач


Читайте також



Коментарі (0)
avatar