реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Порошенко з Покровська: фортифікацій і тут нема!

Покровськ порожній. Єдине місце, де є люди — це черги на евакуацію.

Ворог мав бути зупинений за десятки кілометрів від Покровська фортифікаційними спорудами. Знову збрехали — ліній оборони і тут немає.

На Покровсько-Кураховському напрямку ми вже втретє за два тижні. Привезли найкраще, що маємо на складах: 1500 FPV-дронів, «Мавіки», пересувні авторемонтні майстерні, шиномонтаж, РЕБ, зарядні станції і велику кількість техніки. Бо доля Покровська залежить від того, як будуть забезпечені наші військові. Повірте, вони роблять усе можливе.

Хотів би, щоб поруч зі мною зараз стояли представники ДССЗЗІ, які дев’ять місяців тому забрали кошти у місцевих бюджетів, а відзвітували і поставили техніки лише на 40%. Звертаюся і до представників інших державних органів: негайно поверніть кошти військовим.

Уся сума воєнного збору, ПДФО від військових мають зараховуватися безпосередньо частинам. Військові закуплять усе потрібне день у день.

Міністерство фінансів та Асоціація міст засвідчили, що вилучення ПДФО у місцевих громад було неефективним. Будівництво фортифікаційних споруд також відбувалося з порушеннями. Сьогодні 5-річчя роботи Верховної Ради, але, на жаль, їй нічим похвалитися, окрім «турборежиму», скасування реформ та неякісних законопроєктів.

Час продемонструвати єдність! Бо країна в небезпеці. Це час створити Уряд Національної Єдності, коаліцію Національної Єдності в парламенті та перемагати ворога.

Петро ПОРОШЕНКО



Теги:широка війна, покровськ, Петро Порошенко, команда ЗЕ


Читайте також






Коментарі (0)
avatar