реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Політики на Паску: тільки комуніст сидітиме вдома

Політики на Великдень роз'їдуться хто куди: як виявилося, майже нікого з них 5 травня в Києві не буде.

Президент Віктор Янукович, всупереч сформованій багаторічній традиції, не піде на служіння до Лаври, а поїхав у Крим. Глава країни у короткій робочій відпустці ще з 30 квітня, і свою пасхальну корзину він піде святити у Свято-Володимирський кафедральний собор у Херсонесі.

Прем'єр-міністр Микола Азаров цей, як і минулий, Великдень проведе в Києво-Печерській Лаврі.

Лідери опозиції на великодні свята роз'їдуться по інших містах і країнах. Арсеній Яценюк («Батьківщина»), швидше за все, поїде з родиною до батьків у Чернівці: «Для них з дружиною і дочками це виключно сімейне свято, і вони завжди їздять до батьків або ж по святих місцях України. Тереза добре готує, тому, напевно, вона буде пекти паски, але точно це ще не вирішено», – розповіли в прес-службі політика.

А от Віталій Кличко (УДАР) буде в день воскресіння Ісуса Христа в Мангеймі (Німеччина): «Він поїде вболівати за Володю (4 травня Володимир вийде на бій з італійцем Франческо Піанета), Тому що у них така традиція – бути присутнім на боях один одного. А потім вночі вони разом підуть у місцеву церкву», – повідомила прес-секретар старшого Кличка Оксана Зінов'єва. Чи будуть брати освячувати паски або просто послухають службу – поки невідомо.

Свободівець Олег Тягнибок, як завжди, відправиться на Великдень до Львова. «Його дружина ще вчора пекла паски за рецептом з сімейної рукописної книги. Каже, що весь секрет – в тому, щоб було багато яєць і родзинок. Ще вони готуватимуть салат з хрону і – за день до свята – фарбуватимуть яйця. Причому це будуть не тільки звичайні крашанки, пофарбовані в цибулинні, а й писанки, і крашанки – цим в сім'ї завжди займаються діти. Його дочка навчається на художника, і вона завжди розписує яйця», – розповів прес-секретар Тягнибока Юрій Середчук.

Він додав, що сім'я лідера «Свободи» проведе 5 травня в Шевченківському гаю. Лідер КПУ до церкви не піде:. «Ми атеїсти, хоча і поважаємо права і почуття віруючих. Цей день, як і будь-який свій вихідний, я проведу вдома, з дружиною і дітьми », – каже Петро Симоненко.

Вголос



Теги:Кличко, Яценюк, Петро Симоненко, Тягнибок, паска


Читайте також



Коментарі (0)
avatar