реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Кличко готовий перемогти Януковича

Рейтинг лідера "УДАРУ" Віталія Кличка зрівнявся з рейтингом чинного глави держави. Про це свідчать результати опитування компанії GfK Україна, який було проведено у квітні.

Учасники опитування відповідали на питання, за кого б вони проголосували, якби вибори Президента відбулися в найближчу неділю. 16 відсотків опитаних хотіли б бачити главою держави Віталія Кличка, і стільки ж -- Януковича (дивно, де вони й набираються?).

Рейтинг Кличка в порівнянні з березнем виріс, а Януковича — залишився без змін. Найзначніше показники опозиціонера збільшилися в Києві (з дев’яти до 17 відсотків) і в північних регіонах країни (з восьми до 18 відсотків).

За екс-прем’єра Юлію Тимошенко готові віддати голоси дев’ять відсотків опитаних (все ж її зоря закочується і сидіння в заґгратованій палаті лікарні "Укрзалізниці" не допомагає), п’ять відсотків отримав би лідер «Свободи» Олег Тягнибок. На користь нинішнього лідера «Батьківщини» Арсенія Яценюка висловилися лише три відсотки опитаних.

Якщо б у другий тур президентських виборів вийшли Кличко і Янукович, 38 відсотків українців проголосували б за лідера «Удару» і лише 19 відсотків — за чинного главу держави (24 відсотки респондентів не пішли б на вибори і ще 19 відсотків не змогли відповісти на це питання) .



Теги:удар, вибори- 2015, Кличко, Яценюк, Тягнибок


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Кличко и Яценюк, конечно, может быть и готовы победить Януковича, но только у него совсем другие планы! или вы думаете, что он зря Свободу Тягнибока спонсирует, и все эти вставайки с антинародными митингами устраивает? как бы не так! он к выборам готовится и надеется поднять рейтинг себе и Тягнибоку, чтобы во второй тур вместе выйти! а там уже не сложно будет догадаться кто победит!
avatar