реклама партнерів:
Головна › Новини › Споживач

Покровський ярмарок відшумів у Ніжині

В суботу у Ніжині відбувся Покровський щорічний ярмарок -- на ньому, як завжди було весело, радісно й дуже людно. На ярмарку були присутні й поважні гості серед, яких й був голова обласної державної адміністрації Володимир Хоменко, що відкрив ювілейний 20 Покровський ярмарок та поздоровив всіх мешканців й гостей м. Ніжина.

Сам ярмарок пройшов в гарній та чудовій атмосфері, не підвела й погода, яка була сонячною й сприяла святкуванню. На ярмарці відбувалися різні конкурси та інші святкові заходи, у яких кожен міг взяти участь й добре відсвяткувати. Організатором святкових заходів була спеціальна комісія по подготовці святкування Покровської ярмарки, керівником цієї комісії була заступник міського голови Світлана Васильєва, яка особисто приклала зусиль до того, щоб 20 ювілейна Покровська ярмарка була цікава та насичена різними заходами.

Як сказала Світлана Васильєва, «Покровська ярмарка щорічно збирає на щедрій й багатій Ніжинській землі земляків. З року в рік ця урочиста подія показує неповторну культуру та демонструє нові досягнення в різних сферах життєдіяльності Ніжина.Покровський ярмарок є одним з визначних свят нашої громади, що показує яскраву самобутність Ніжинщини, полонить духовними традиціями й винятковим колоритом. Нинішній захід, я впевнена, гідно представив кращі зразки ніжинської економіки й наповнив новим змістом дружню атмосферу свята та сприяв налагодженню плідної ділової співпраці».

Покровський ярмарок у Ніжині завершилася концертом та святковим феєрверком.

Максим БАГРІНЦЕВ, депутат Ніжинської міської ради



Теги:Покровський ярмарок, Ніжин, традиції


Читайте також



Коментарі (0)
avatar