реклама партнерів:
Головна › Новини › Анонси подій

Покровський ярмарок гуртує підприємців

Радикальна зміна політичної ситуації у країні створила умови для налагодження конструктивного діалогу підприємницької спільноти з самоврядними і державними органами влади. У Ніжині такого спілкування зачекалися, що й не дивно у світлі перманентних владних перетурбацій. Нарешті міська владна команда склалася і готова наводити порядок.

Асоціація «Об’єднання підприємств Ніжинщини» бачить цей діалог у вигляді щоквартальних форумів, де влада звітуватиме про стан і перспективи підприємництва в місті, а підприємці – підставлять плече у вирішенні загальноміських проблем.
Перший бізнес-форум «Зміни залежать від нас» відбудеться 11 жовтня 2014 року, в суботу, у рамках традиційного Покровського ярмарку.

У форумі беруть участь кандидати у народні депутати України, представники влади, члени Ради підприємців при Ніжинській міській раді, об’єднань підприємців.

Спочатку заступник міського голови з питань економіки і фінансів Осадчий С.О. доповість про стан і перспективи розвитку підприємництва, за тим кандидати у народні депутати України по Ніжинському ВО №209 відповідатимуть на проблемні запитання підприємців.

Початок заходу о 14:00 годині в актовій залі Ніжинської гімназії №3 за адресою: м. Ніжин, вул. Московська, 6-А.



Теги:Покровський ярмарок, об'днання підприємств Ніжинщини, Ніжин


Читайте також



Коментарі (0)
avatar