реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

Подробиці вбивства інкасаторів: мова йде про більше 15 мільйонів

За неофіційною інформацією, інкасатори "Приватбанку", вбиті під Черніговом, перевозили 10,5 мільйонів гривень, а також $ 150 тисяч і € 30 тисяч.

Тривожна кнопка на автомобілі спрацювала вже тоді, коли він почав горіти. Загадкове місце в цій історії – селище Прогрес на трасі Київ-Чернігів. Там інкасаторська машина чомусь зупинялася на кілька хвилин, хоча не могла цього робити, відповідно до інструкцій безпеки, повідомляє ТСН.

На місці виявлення авто експерти прочісують практично кожен клаптик землі у надії відшукати хоча б якусь зачіпку. Вдень працювали фахівці з металошукачем. Вони пробували знайти на місці події гільзи чи можливі осколки. Однак до вечора пошуки успіхом не увінчалися. Про це повідомляє Вісник Луцьк

Тіла трьох загиблих чоловіків, які виявили в інкасаторській машині, обгоріли настільки, що без експертизи ДНК їх не впізнати. Поруч знайшли мобільні телефони та документи трьох співробітників банку, які везли гроші з Києва до Чернігова. Їхні прізвища відомі, але їх не поспішають оприлюднювати до офіційного підтвердження експертів.



Теги:УМВС в Чернігівській області, вбивство інкасаторів, Приватбан


Читайте також



Коментарі (0)
avatar